Lectia I - Grija fata de Creaturile Magice
|
04 Dec 2010, 17:33
|||
|
|||
Matt Isildur Wrote: Am ridicat repede mana. Vroiam sa fac o impresie buna inca de la prima ora. Domnul profesor imi daduse de inteles ca nu se astepta ca ora lui sa fie prea populara... chit ca isi va da silinta sa fie atractiva. Speram sa se insele, nu neaparat pentru ca "Grija fata de Creaturile Magice" era importanta, dar era si foarte frumoasa. (Sau cel putin asa o vedeam eu, in conditiile in care doar citisem din carti despre ea si aceasta era prima ora la care participam.) Domnul profesor mi-a facut semn sa vorbesc dupa alte eleve. "Eu as spune ca materia numita Grija fata de Creaturile Magice este varianta vrajitoreasca pentru orele de curs pe care Incuiatii le fac la scoala, numite Biologie (biologie animala, adica Zoologie). Insa aceasta materie este net superioara, deoarece Incuiatii discuta doar despre inrudiri dintre animale, cum le functioneaza organismele (ma refer la organe si sange) si cum se hranesc, insa cam atat, pentru ca ei studiaza animale obisnuite, insa noi, la aceasta ora, le studiem magia celor mai speciale si invatam cum sa stabilim relatii cu ele, benefice pentru ambele parti, adica cum sa le ingrijim." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia II-Creaturilor Magice si Incuiatii | Edward Kiranov | 6 | 1,486 |
08 Sep 2011, 20:30 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice | Edward Kiranov | 25 | 4,543 |
28 Jul 2011, 18:57 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
Lectia I - Lordul Smoala | Ginny Malfoy | 31 | 4,808 |