~In lupta cu uitarea~
04 Dec 2010, 17:49
Intr-un moment mi-a trecut prin minte sa ating acel vas dar mi-am tras inapoi palma exact cu o fractiune de secunda inainte sa verific ce era acolo. Cat de inconstienta puteam sa fiu daca incercam sa ating presupusa apa? Mi se parea ca nu arata prea bine,putea sa fie orice tip de potiune si chiar nu doream sa aflu pe pielea mea ce se afla acolo. Ma uitam la Aylee,Viperina care se afla langa mine si bineinteles ca nici ea nu a atins acel vas. Insa eu cel putin eram foarte curioasa si nu stiam ce pot sa fac pentru a afla ce se ascunde acolo. M-am uitat discret,usor in jur cand am observat un bat care parea mai degraba o bagheta foarte,dar foarte veche care era pe cale de disparitie din cauza antichitatii sale. De curiozitate,am luat acea bagheta in mana,insa m-a ars si am scapat-o aproape instantaneu in vasul din fata mea. Bagheta se transforma in maxim zece secunde in scrum. Ramasesem masca,nu puteam sa imi dau seama ce se intamplase,dar am preferat sa ma indepartez de acel loc,de acel vas inainte ca si bagheta mea sa ia foc la contactul cu acea 'apa'. M-am uitat la Aylee de parca asteptam sa imi dea ea un raspuns,dar am preferat sa inaintez in aceasta incapere in care eram. Cine stie ce aveam sa mai aflam? Pana la urma coridoarele ascund multe pasaje secrete,camere care nu au mai fost deschise de ani buni...si multe altele la care de altfel nu m-as putea astepta niciodata.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: ~In lupta cu uitarea~ - by Aylee L. Lovel - 26 Oct 2010, 15:01
Re: ~In lupta cu uitarea~ - by Aylee L. Lovel - 17 Nov 2010, 20:05
Re: ~In lupta cu uitarea~ - by Aylee L. Lovel - 04 Dec 2010, 14:25
Re: ~In lupta cu uitarea~ - by Rosalie Vivienne Alden - 04 Dec 2010, 17:49