Petrecerea
04 Dec 2010, 19:59
" De azi eu lupt pentru tot ce am vrut, tot ce-am visat mereu si n-am avut" sopti Ronnie intrand cu pasi leganati in sala de fetivitati a conacului. Primul lucru pe care-i cazura ochii atunci cand intra in camera fu tortul de martipan bleu de doua etaje ce fusese pozitionat central pe masa lunga din lemn de trandafir de catre Helena. 'Iti raman datoare, surioara' gandi viperina.
" Mi-e frica de trecut, de tot ce n-am putut"fredona Ronnie in timp ce se plimba prin camera pentru a se asigura ca totul era perfect pentru petrecere. ' Oare unde o fi toata lumea?' se intreba pe sine viperina.
Dezamagita ca inca nu ajunsese nimeni, Ronnie se aseza usor pe pervazul geamului de pe peretele estic. Se simtea bine intr-un fel pentru ca atunci cand era singura insemna ca nu era nimeni care s-o deranjeze. Dupa ce se gandi la asta, deschise geamul, iar apoi isi scose din micuta posetica alba pachetul de tigari. Lua cu multa grija o tigara din pachet, iar apoi o duse la buze, fiind atenta sa nu i se duca rujul. Trase gentil din tigara si simti cum plamanii ii sunt umpluti pana la refuz cu fum. Era un sentiment placut, o eliberare. Vedea fumul cum se ridica la cer, iar apoi isi deviaza incet cursul zburand pe geam si simtea cum spiritul ei face intocmai ca fumul. Dupa ce-si termina tigara isi indesa la loc pachetul de tigari si se ridica in picioare pentru a putea avea o imagine de ansamblu a salii. Totul in jurul ei era alb, roz sau bleu. Camera parea ca si cum ar fi fost desprinsa dintr-o poveste cu zane. Dupa ce se mai uita o data la camera realiza ca pentru prima data se potrivea si ea cu un decor. Rochita ei alba legata la mijloc cu o pamblica verde se potrivea foarte bine cu pantofii albi cu bot rotunjit si tocuri imense. Imediat dupa ce-si analiza garderoba realiza ca aceea nu era ea. Ea nu purta astfel de haine. Oare ce se intamplase? Oare sa fi fost atat de frumos impachetata intreaga garderoba in cutia aceea roz pe care tatal sau de abia i-o trimisese din Franta? Dar pana la urma de ce-i trimisese el asaceva? Deobiecei acestea erau cadourile pe care le primea Helena. Ea primea doar carti de vraji si potiuni de unde putea afla informatii despre magia neagra.
Sunetul unei batai in usa ii intrerupse gandurile.

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Petrecerea - by Veronique A. Dupont - 04 Dec 2010, 19:59
Re: Petrecerea - by Bell Evans - 04 Dec 2010, 20:07
Re: Petrecerea - by Ashlyn Meester - 04 Dec 2010, 20:07
Re: Petrecerea - by Alice Morris - 04 Dec 2010, 20:09
Re: Petrecerea - by Rosalie Vivienne Alden - 04 Dec 2010, 20:11
Re: Petrecerea - by Veronique A. Dupont - 04 Dec 2010, 20:15
Re: Petrecerea - by Amelia Rodriguez - 04 Dec 2010, 20:16
Re: Petrecerea - by Scarlett Soul - 04 Dec 2010, 20:21