Petrecerea
|
04 Dec 2010, 20:09
|||
|
|||
Alice mergea pe strada principalã din Peºtera lui Godric, înaintând cu greu prin zãpadã cãtre casa lui Ronnie. Din fericire, frigul nu era de nesuportat, ºi putea sã þinã cadoul în mâini fãrã sã-ºi facã probleme. Ajunse în faþa casei. Dar nu era singura. Mãcar nu întârziase. Se îndreptã cãtre uºã ºi o recunoscu pe Ashlyn.
-Bunã, Ash! zise astropufa. -Alice! Bunã, rãspunse aceasta. Mã bucur sã te vãd. -ªi eu la fel! Te-aº îmbrãþiºa dar mi-e cam greu acum. Stai sã intrãm înãuntru. Uºa de deschise, ºi în prag stãtea Ronnie, mai frumoasã decât o vãzuse Alice vreodatã, îmbrãcatã într-o rochie albã, prinsã cu un cordon verde. Aceasta le pofti înãuntru pe fete, care îºi dãdurã gecile jos, ºi o urmarã pe sãrbãtoritã cãtre sala de bal. Alice îºi asculta zgomotul fãcut de tocurile negre pe piatra rece, ºi privi faldurile rochiei de un albastru deschis, fãrã breele, ºi prinsã sub bust cu o panglicã albã.Odatã ajunsã, amundouã îi oferiserã cadourile, întâi Ahlyn iar apoi Alice. -Poftim, spuse astropufa îmbrãþisând-o pe sãrbãtoritã. La mulþi ani, chiar nu ºtiu ce aº putea sã îþi zic, doar sã fii fericitã de acum încolo. -Merci Alice! Ce e în pachet? -Pãi, deschide-l ºi o sã vezi. Nu ºtiu sigur dacã o sã-þi placã. Ronnie deschise micuþa cutie ºi scoase o brãþarã fãcutã manual pe care scriau iniþialele fetei. -Oh, Alice, e minunatã, merci mult! Cred cã ar trebui sã aºteptãm pânã vin ºi ceilalþi. Alice traversã sala ºi o îmbrãþiºã pe Bell, îmbrãcatã la rândul ei într-o rochie albastrã. -Alice, ce faci? -Bine! Nu îmi vine sã cred cã iar ne îmbrãcãm în nuanþe diferite de albastru. -Ce vinã am eu cã e o culoare superbã, ºi cã ne place amândurora? -Pãi, cred cã nicio vinã, dar de acum ne vorbim dinainte, sã nu se mai întâmple. Uºa sãlii se deschise, ºi in salã intrã un nou invitat... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Petrecerea - by Veronique A. Dupont - 04 Dec 2010, 19:59
Re: Petrecerea - by Bell Evans - 04 Dec 2010, 20:07
Re: Petrecerea - by Ashlyn Meester - 04 Dec 2010, 20:07
Re: Petrecerea - by Alice Morris - 04 Dec 2010, 20:09
Re: Petrecerea - by Rosalie Vivienne Alden - 04 Dec 2010, 20:11
Re: Petrecerea - by Veronique A. Dupont - 04 Dec 2010, 20:15
Re: Petrecerea - by Amelia Rodriguez - 04 Dec 2010, 20:16
Re: Petrecerea - by Scarlett Soul - 04 Dec 2010, 20:21