|
Noapte si zi , Eu si Tu !
|
|
04 Dec 2010, 19:37
|||
|
|||
|
'Din totdeauna stiam ca esti altfel, insa uneori iti este prea frica sa-ti arati adevarata fata, asa ca te ascunzi in spatele unei fapturi nebunesti, care uneori chiar nu te reprezinta.Uneori preferi sa te afisezi neindemanatica, doar pentru ca acea teama de esec sa dispara din tine, doar pentru ca stii ca daca oamenii vor rade, atunci tu vei zice : Ei, asta e, stii ca sunt o impiedicata !', gandeam eu, in timp ce priveam la fel de fix ochii fetei, ce parea sa-si fi iesit din trup.Acum simteam cam sufletele noastre brazdau aerul, alcatuind un Dans Maret al Sufletelor, unul care pana atunci nu-l mai cantasem niciodata cu Diamond.
"Ne-am obisnuit prea tare sa ne ascundem zilnic in spatele unor masti pline de zambete si voie buna, pe cand, daca cineva ar reusi sa crape aceste inchipuiri, atunci nu stiu daca ar putea intr-adevar scapa de durerea ce exista in spatele nostru.Durere pe care o purtam mereu in piept, dar nici o data nu vorbim de ea, preferam s-o ignoram pana cand nu ne omoara !", i-am soptit eu, schimbandu-mi in sfarsit pozitia. Acum stateam si priveam tango-ul fulgilor de zapada ce se pierdeau in marele alb, neexceland prin nimic, doar existau si ajutau iarna sa pare din ce in ce mai aspra, sa asupreasca o lume intreaga in genunchi, cu palmele lipite strans de inima ce ne bate nebuneste dupa cate un lucru imposibil. "Cat mi-as dori sa fiu un fulg de zapada, sa cad lin din cerul albastru si sa ma pierd in imensitatea de gheata a lumii. Cat mi-as dori ....", am sfarsit eu . OOC : Te iubesc Diamond ... Fi asa cum esti tu, nu asa cum te vad altii !!! Recunosc ... si eu cu asta ma lupt .
Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Scarlett Soul - 04 Dec 2010, 17:41
Re: Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Dianne D. McLarren - 04 Dec 2010, 18:38
Re: Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Scarlett Soul - 04 Dec 2010, 19:37
Re: Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Dianne D. McLarren - 17 Dec 2010, 20:42
Re: Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Scarlett Soul - 17 Dec 2010, 21:04
Re: Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Dianne D. McLarren - 28 Dec 2010, 17:35
Re: Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Scarlett Soul - 29 Dec 2010, 00:14
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| O noapte tulburata. | Katerina A. Petrova | 2 | 1,243 |
29 Dec 2010, 13:48 Last Post: Katerina A. Petrova |
|

![[Image: 10glirl.gif]](http://i50.tinypic.com/10glirl.gif)
![[Image: 15z4mya.gif]](http://i45.tinypic.com/15z4mya.gif)