The Nightfall
|
04 Dec 2010, 22:20
|||
|
|||
Eram atat de cufundata in ganduri , imagindandu'mi'l pe tanarul Alec care se arunca noaptea in lac , inotand sub lumina palida a lunii . Imi placea sa aflu mai multe lucruri despre el . Cu ocazia asta incepeam sa il cunosc mai bine si puteam spune ca nu simteam o atractie pentru un necunoscut . Deja imi parea atat de familiar incat as fi putut sta acolo , in apa , o noapte intreaga .
Dupa ce termina de rostit si ultima propozie , glasul lui dulce se stinse , citindu'se in el o urma de amaraciune . Probabil si lui ii era dor de acele momente . " - Iti este dor de anii aceia , nu'i asa ? " l'am intrebat eu zambind senin . Acesta ma privi bland , tragandu'ma la pieptul lui si raspunse : " - Da . Intr'adevar imi lipsesc acele vremuri . " Era atat de placut sa stau acolo si sa privesc cerul . Mii de stele ne priveau , dar niciuna dintre ele nu intrecea frumusetea chipului sau . Era pur si simplu ca un inger . Mi'am intors fata spre el . Eram doar la cativa centimetri de buzele sale . Era atat de tentat , incat nu stiam daca ma puteam stapani . O simpla atingere si pasiunea s'ar fi dezlantuit . Dar ... poate nu simtea la fel . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|