de ce e timpul asta asa de tampit? :-w
|
04 Dec 2010, 22:22
|||
|
|||
M-am trezit in dimineata aceea o data cu gainile. O raza de soare patrundea prin ferestrele aburite. Am cascat putin cam tare si m-am am deschis geamul. Un frig neobsnuit intra in camera. Am inceput sa dardai si am inchis imediat fereastra. Ce inceput bun! Anul V. Ma simteam dintr-o data uriasa. Imensa. Am mai cascat o data si m-am bagat din nou in pat.
-Tu-tu-tu-tu! Am tresarit, cazand din pat. Asta trebuia sa fie tata. Mi-am dat ochii peste cap si m-am dus in baie. -Alice? Poti te rog sa iti folosesti periuta ta personala? Se auzi un mormait. Mdea. Tipic ei. Nici macar nu ma baga in seama. Am inceput sa-mi perii dintii cu meticulozitate, incercand sa par cat mai putin distrata in dimineata aceea. Sora mea urma sa treaca in anul I. Boboceeeel Si ca sa nu va mai plictisesc cu detaliile despre cum am mancat, cum m-am imbracat etc, si sa trecem la chestii mai importante. Am ajuns la gara. Eram emotionata. Daca o sa treaca era o intrebare cam stupida, dar fara intrebari stupide nu mai sunt eu. Aceasta isi dadu ochii peste cap si trecu. Am rasuflat usurata. Am trecut si eu prin peretele de la peronul 9 si 3/4 si am asteptat restul prietenilor. ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
de ce e timpul asta asa de tampit? :-w - by Hayley M. Alden - 04 Dec 2010, 22:22
Re: de ce e timpul asta asa de tampit? :-w - by Evelyn Steel - 05 Dec 2010, 02:08
Re: de ce e timpul asta asa de tampit? :-w - by Veronique A. Dupont - 05 Dec 2010, 11:31
Re: de ce e timpul asta asa de tampit? :-w - by Hayley M. Alden - 05 Dec 2010, 11:49
Re: de ce e timpul asta asa de tampit? :-w - by Veronique A. Dupont - 05 Dec 2010, 12:13
Re: de ce e timpul asta asa de tampit? :-w - by Evelyn Steel - 05 Dec 2010, 13:50
|