The Nightfall
|
04 Dec 2010, 22:38
|||
|
|||
Bella s-a aruncat pe apa, spre mine, facand cativa stropi sa ma paleasca drept in fata. Am inceput sa rad. Bella se rosii un pic, apoi se apropie de mine, chinuindu-se sa innoate.
Mi-am dat ochii peste cap, apoi am chicotit, intinzandu-i o mana de ajutor. '' Mersi. Imediat ma apropiu'', chicotii ea. Am tras-o cu forta spre mine, insa n-am ranit-o. Aceasta s-a speriat cand s-a izbit puternic de corpul meu, apoi a tresarit. Pret de cateva secunde am ramas blocat, nestiind cum sa reactionez. Imi era frica sa nu cumva sa ma respinga .. sau sa nu simta ceea ce simteam eu. '' Bella..'',am soptit. Aceasta si-a apropiat buzele de ale mele, iar in acel moment am simtit un cutremurat puternic in intregul meu corp. Nu m-am putut abtine. Fara sa realizez ce fac, fara sa gandesc, buzele meu s-au reunit cu ale ei, simtind o caldura puternica, ceva ce nu mai simtisem niciodata. Era un sentiment incredibil..si inca mai dura. Nu vroiam sa se termine asta niciodata. Deci .. nu era o falsa impresie. Era un vis devenit realitate. <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|