Let the right one in
|
04 Dec 2010, 23:33
|||
|
|||
Era o noapte atat de placuta , incat imi era imposibil sa stau in camera si sa privesc tavanul . M'am ridicat grabita si m'am indreptat spre fereastra . Lumina palida a lunii se revarsa peste domeniu , luminand suprafata lacului . Cativa fulgi de zapada dansau alene , lasandu'se spre pamantul inghetat .
M'am imbracat in graba si mi'am tarat picioarele afara din castel . Vantul rece imi lovea obrajii . Nici macar nu stiam unde sa merg , dar m'am lasat puratata de instinct . Ma indreptam , asemenea unui betiv , spre Padurea Interzisa . Nu o mai vazusem de ceva vreme , iar pe timp de noapte era si mai placut . Fiecare secunda care trecea parea o eternitate . In noaptea asta ma simteam infometata , desi ma hranisem cu cateva zile in urma . Speram sa nu fie nevoie sa o fac iar . Gandurile mele sumbre erau deranjate de un zgomot pe care il auzisem la cativa metri distanta de locul in care ma aflam . Prima intrebare care imi venise in minte era : " Cine putea fi ? " Am mai facut cativa pasi si am vazut o umbra . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|