The Nightfall
|
04 Dec 2010, 23:52
|||
|
|||
Cuvintele rostite de el imi strapunsera inima la fel de repede precum o sageata . Nu mai era loc de alte cuvinte in acel moment . Stiam ca nu as merita dragostea lui . Eram constienta ca defapt nu meritam afectiunea nimanui , dar totusi speram . Fiecare dintre noi are dreptul sa viseze , dar eu deobicei abuzam de acest privilegiu.
L'am privit din nou in ochi. Nu mai puteam citi nimic in privirea lui acum. Eram orbita de sentimentul acela amar care imi invaluise intregul corp. Niciodata nu ma mai simtisem atat de rau. Poate era prea devreme sa spun asta , dar simteam ca .. il iubeam . Era mai mult decat o simpla atractie. Mai mult decat un simplu sarut si o mangaiere. Era ceva complicat , dar in acelasi timp placut . Era un sentiment magic , pe care aveam de gand sa il pastrez pentru mine , indiferent de ce credea acel necunoscut din fata mea . Pentru ca asta era pana la urma . Doar un strain , care se simtea atras de o fata intr'o camasa de noapte . Realitate ma izbi direct in fata in acea secunda . M'am desprins din imbratisarea lui si am vrut sa fug cat mai departe de el ,dar inotul nu era punctul meu forte . " - Bella . Unde pleci ? " intreba el , uitandu'se mirat spre mine . Probabil nu stia ce se intampla defapt . Nu stia de ce reactionasem asa si poate totusi merita o explicatie. Dupa seara aceea nimic nu avea sa mai fie in regula cu mine . " - Vrei sa stii unde plec ? Vrei sa stii de ce plec ? " i'am raspuns eu. " - Da. Vreau." " - Pentru ca eu nu te plac. " Expresia fetei sale se schimbase in acel moment . Privirea senina se transforma in ceva de nedescris. " - Eu te iubesc. Poate suna stupid , dar nu imi pasa ." am spus eu printre sirul de lacrimi amare care mi se prelingeau pe obraz , apoi cadeau pe suprafata lacului , precum niste cristale. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|