de ce e timpul asta asa de tampit? :-w
|
05 Dec 2010, 12:13
|||
|
|||
Ronnie observa de la inceput ca fetele erau putin sceptice in ceea ce o privea. Pana la urma, foarte rar ai sa vezi o viperina vorbind cu oricine altcineva din afara casei sale.
" Toata vacanta am stat in Franta alaturi de sora mea, Helena" le explica Ronnie folosind expre numele Helenei, avand in vedere ca toata lumea o cunostea Fetele parura interesate de modul in care viperina isi petrecuse vara. Probabil ca sunase mai boem decat fusese in realitate. Pentru Ronnie, acea vacanta nu fusese prea frumoasa, avand in vedere ca trebuise sa invete in aproape toate zilele. " Apropo, numele meu este Veronique Astrid Rose, dar ma puteti striga Ronnie" se prezenta viperina afisand un zambet Fetele se uitara ciudat la ea. Asta nu era asa de anormal, pana la urma si ea era speriata de comportamentul sau dubios de amabil. In mod normal nu era asa, mai ales cu astropufii si cu cercetasii. OOC: Hayley, poti, te rog, sa dai edit la postul de la ziua mea ca sa putem continua rp-ul? my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
de ce e timpul asta asa de tampit? :-w - by Hayley M. Alden - 04 Dec 2010, 22:22
Re: de ce e timpul asta asa de tampit? :-w - by Evelyn Steel - 05 Dec 2010, 02:08
Re: de ce e timpul asta asa de tampit? :-w - by Veronique A. Dupont - 05 Dec 2010, 11:31
Re: de ce e timpul asta asa de tampit? :-w - by Hayley M. Alden - 05 Dec 2010, 11:49
Re: de ce e timpul asta asa de tampit? :-w - by Veronique A. Dupont - 05 Dec 2010, 12:13
Re: de ce e timpul asta asa de tampit? :-w - by Evelyn Steel - 05 Dec 2010, 13:50
|