Soapte
|
05 Dec 2010, 13:32
|||
|
|||
Mergeam grabita pe holurile Hogwarts-ului neavand o tinta precisa cand am auzit un *Buna* si o usa inchinzandu-se brusc. Dupa ce usa se inchise inca se mai auzeau voci ce sopteau. Nu puteam intelege ce spun dar le auzeam, vorbeau clar.... Aveam un chef nebun de a vorbi cu cineva asa ca m-am grabit spre locul de unde credeam ca vin vocile. Am ramas surprinsa cand am vazut ca venea defapt din camera necesitatii. Am pus mana pe clanta usii, am ezitat gandindu-ma ca poate era o intalnire privata a profesorilor, sau poate un grup secret de elevi... Am vrut sa ma intorc dar prea tarziu, deschisesem deja usa fara sa vreau... Am respirat usurata cand am vazut ca inauntru erau doar niste eleve la fel de plictisite si insomniace ca si mine. Se uitau la mine destul de ciudat si m-am panicat. In momentul urmator mi-am adus aminte ca aveam niste prajiturele ascunse in ghiozdan de la pranz. Le pastrasem pentru colega de camera, dar acesta parea un moment mult mai bun sa le scot. Imi doream foarte mult sa schimb cumva subiectul, asa ca mi-am dat ghiozdanul jos de pe umeri si am scos o punguta mica din el.
*Vrea cineva prajituri?* Am intrebat eu cu un zambet stangaci pe fata. Just don`t give up on me...
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Soapte - by Katya Sokorov - 28 Sep 2010, 08:26
Re: Soapte - by Jenny Spring - 28 Sep 2010, 22:51
Re: Soapte - by Katya Sokorov - 12 Oct 2010, 22:08
Re: Soapte - by Lily C. Williams - 29 Nov 2010, 23:39
Re: Soapte - by Judith Cuddlylove - 05 Dec 2010, 13:32
Re: Soapte - by Lily C. Williams - 06 Dec 2010, 13:54
|