The Nightfall
|
05 Dec 2010, 15:00
|||
|
|||
Bella m-a tras cu o foarta incredibila undeva in adancul lacului numa in cateva secunde. Nu puteam sa-mi explic cum a avut acea foart incredibila. Am ies un pic la suprafata, luand o gura mica de aer.Nu intelegeam de ce ne ascundeam ? Ce puteam sa patesc ? Nimic. Asta e.. nimic, insa probabil ca putea sa fie Bella sanctionata.
Simteam usor,usor cum totul incepea sa capete o alta forba, mai creierul meu nu mai prima oxigen.Chipul Bellei se transforma in ceva ciudat .. apoi simgurul lucru pe care l-am vazut a fost negru. Nu-mi aminteam nimic, doar faptul ca auzeau sunetul apei ,care vajaia puternic in urechiile mele. Cateva batai puternice in cutia mea toracica, apoi aerul imi izbii puternic fata. ’’ Ce s-a intamplat?’’,am soptit, nedumerit. Eram la malul lacului, si nimeni nu era in jurul meu. Incercam sa-mi amintesc ceea ce se intamplase. ’’ Cine-i acolo ?’’,am soptit, speriat.’’ Unde esti,Bella?’’ Un sorp statea ghemuit la cativa metrii departare de mine, leganandu-se usor dintr-o parte in alta. <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|