1 Decembrie
|
05 Dec 2010, 15:26
|||
|
|||
Ashlyn Meester Wrote:Si ca sa nu fie off, LA MULTI ANI, ROMANIA ! Mai, nu stiu ce sa spun. Da, e adevarat ca in multe tari romanii sunt vazuti ca niste.. hmm.. criminali, sa nu spun mai urat. Ideea e ca multi ne baga in aceeasi oala cu tiganii, cand de fapt nu avem nicio legatura. Si e logic: daca nu roman omoara pe cineva in.. Italia, sa zicem, gata: Romania e plina de astfel de oameni. E un princiu foarte prost, desi e si putin logic, asa cum am spus. Dar bine ar fi daca si restul, din alte tari, s-ar uita si la oamenii lor. Adica.. naiba, nu cred ca Romania e singura tara in care s-au intamplat crime, jafuri, violuri and so on. Si uite cum pentru cativa.. noi toti suportam consecintele. Dar mai e si partea a doua, care ma duce la ce ai spus tu, Ash. Nu avem ce sa facem. Dar, in ciuda a tot ce se intampla, daca nici noi, cei care ar trebui sa incercam sa schimbam ceva cand vom fi majori, nu suntem mandri ca suntem romani si uitam de toate partile bune ale acestei tari numai pentru ca niste fraieri ne-au patat onoarea.. atunci tara asta nu mai are viitor. Deci lasati in urma prostiile facute de restul si incercati sa va ganditi si la partile bune pe care le are tara asta. Daca nu.. veti ajunge ca atunci cand veti fi majori sa plecati si voi asa cum au facut altii si incet, incet, Romania "va muri". Ash, nu mi-o lua in nume de rau, ca doar stii ca nu am niciun motiv sa-ti reprosez ceva. Am spus doar ce credeam eu. Oricum, noi la Politie si Armata.. deci.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|