Carti...muuulte carti...
|
17 Oct 2007, 14:58
|||
|
|||
"-E doar 17.00...ne-am putea petrece timpl in biblioteca,spuse Ginny Weasley."
"-Din nou?!?Ok,fie sa mergem atunci,raspunse Julia" Dupa cateva ore,Ginny Potter spuse: "-Ar cam trebui sa mergem,este 21.50...." "-Hadeti,zise Julia cu hotarare." Merssera sa ia pelerina invizibila si o urmara toate in liniste pe julia.Toate se gandeau la acelasi lucru:'De ce a chemato pe Julia in Padurea Interzisa?Ce vrea sa-i spuna si nu poate in timpul zilei?'Aceste intrebari erau in mintile fetelor,insa Julia parea foarte relexata....Cand ajunsera la marginea padurii,o noua intrebare lua forma!cea care o spuse fu Ginny Weasley: "-DEci Julia,Miranda a spus ca in Padurea Interzisa,nu?A mentionat cumva loculi?" "-Nu,raspunse ea."fetele mai mersera un pic inainte si o vazura intradevar pe Miranda,dupa un copac. Cea care saprse linistea fu Julia: "-BUn,sunt aici...de ce m-ai chemat?" Miranda parea sa se gandeasca insa la altceva: "-De ce le-ai adus si pe ele?" "-Ne-a adus fiindca suntem prietenele ei!!!!zise Ginny Potter "-Ma rog,nu prea conteaza....Am sa fiu directa!Stiu ca tu si prietenele tale vreti sa aflati mai multe despre mine,si puteti incerca cat vreti,dar n-o sa reusiti...Eu nu vreau sa va fiu o inamica,daca intradevar parintii mei sunt Devoratori ai Mortii,nu inseamna ca eu sunt de vina sau ca si eu voi fi la fel!Daca vorbesc reptomita nu inseamna ca iubesc serpii,ii urasc.Daca sunt la Viperini,NU INSEAMNA CA SUNT REA,EGOISTA SAU CE STIU YO CE GANDITI VOI!!!Am avut o copilarie foarte nefericita,in continuare nu am o relatie buna cu parintiii mei si ma urasc pe mine insami.CE NAIBA POT SA FAC SA NU MA CREDETI O FATA REA,EGOISTA,MINCINOASA ETC...????Intreba Miranda cu lacrimi in glas" "-If you hate everything about me,why do you love me?"
"-'Cause i NEVER hated you,Miranda" say Draco |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lista de carti disponibile | Katya Sokorov | 5 | 2,840 |
08 Nov 2012, 14:21 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Inchiriere si returnare carti | Katya Sokorov | 74 | 13,281 |
07 Feb 2012, 17:27 Last Post: Amanda M. Karren |
|