Intalnire cu Cap-de-Mort
|
05 Dec 2010, 16:52
|||
|
|||
M-am uitat inspaimantata la Crystal care se agata cu ultimele puteri de viata.
Trebuia sa fac ceva, dar.... Nu stiam ce...Pur si simplu nu stiam . Ploaia nu incetase si incepea sa devina din ce in ce mai agitata. -Cred ca cel mai bine ar fi sa ne intoarcem la castel... Am spus neincrezatoare uitandu-ma la Crystal si Kira. Crystal inchise ochii iar chira dadu aprobator din cap. Am inceput sa alergam toti, si Crystal pe spatele lui Grace, inapoi, spre Hogwarts. Am trecut printre toti copacii intunecati si umezi, pana am vazut luminile aprinse ale colibei lui Hagrid. -Hagrid!!!! Poate ne ajuta el! Am exclamat dandu-mi la o parte suvitele ude de par de pe fata. Am batut repede la usa si am auzit maraiturile lui Colt. Hagrid deschise pana la urma usa si ramase ingrozit la vederea noastra. Dupa ce statu cateva secunde si ne analiza din cap pana in picioare spuse: -Eu te-am avertizat, dar nu ai vrut sa asculti. "Asa e", se citea pe fata mea disperata. Am intrat in coliba lui Hagrid unde era cald si bine. Am ajutat-o pe Crystal sa se intinda pe pat si apoi i-am spus lui Hagrid: -S-a intors, Cap-de-Mort s-a intors! Hagrid tresari la auzul numelui lui. -Eram sigur.... Spuse acesta ganditor. -Ai ceva pentru ea? L-am intrebat uitandu-ma la Crystal. Hagrid incepu sa caute prin dulapurile lui cu diferite potiuni. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O intalnire neasteptata | Kasumi Mikoto | 10 | 2,322 |
22 Oct 2010, 22:22 Last Post: Kasumi Mikoto |
|
Intalnire cu Voldemort | Kennya Allen | 15 | 2,238 |
13 Sep 2008, 22:14 Last Post: Ginny Malfoy |
|
HAGRID vs VOL DE MORT in padurea interzisa | rea-credinta | 8 | 1,605 |