Harry Potter 7 - part 1
|
05 Dec 2010, 18:51
|||
|
|||
eu l'am vazut luni seara, deci, acum o saptamana si mi s'a parut genial am downloadat un torrent, si subtitrarea pe car o aveam nu era buna, asa ca, in loc sa caut alta, la cererea soramii ne'am uitat fara subtitrare, dar tot a fost genial, am inteles aproape tot, mai putin fazele in care ori vorbau prea repede, ori chiar nu se intelegea amalganul de cuvinte specific englezesti pe car le pronuntau. Mi'ar placea enorm sa'l vad si la cinema, doar ca nu se difuzeaza la mine in oras, cel putin nu inca.
Scena mea favorita a fost cea cu animatia care ilustra poveste celor trei frati, si mi'a placut mult si partea din cimitirul din godric's hollow era zapada, si era asa frumos si, aproape am plans cand a murit Dobby si mi'am pus mainile la ochi cand Naigini era pe punctul de a deschide gura ca sa o inhate pe profa de studiul incuiatilor, dar imi e frica de serpi, am fobie, si credeam ca o sa fie genul ala de faza brusca, in care o sa deschida gura cand nici nu ne asteptam, dar nu a fost chiar atat de infricosator singurul lucru care nu mi'a placut a fost ca era totul foarte intunecat, foarte lipsit de viata, dar, chiar daca era in plin razboi cu Voldemort, totusi, macar Vizuina trebuia sa fie mai plina de viata nu? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Deathly Hallows Part 2 - Pareri | Valentino Gaunt | 21 | 5,711 |
26 Jul 2011, 02:49 Last Post: Skynet Barklord |