Intalnire cu Cap-de-Mort
05 Dec 2010, 19:15
"Asta nu, asta nu , asta nu ... Doamne oare mai exista ceva bun prin coliba asta afurisita ?", se trezi Hagrid intrebandu-se.
"Repede ...", intui si Jade.
"Daca in urmatoarele 2 minute nu voi fi vindecata, atunci voi pleca asa, asa fara nici un ajutor.", le-am spus eu, cu multa incredere.
Trecu un minut, un minut si jumatate, doua si intru-un final, Hagrid isi scoase capul din dulapul urias ce se afla in dreapta noastra si imi dadu o potiune, ce imi mai ameliora intraga ameteala.
"Bun ... Vii ?", am intrebat eu, uitand-ma la Jade si vazand ca Hagrid ii daduse ceva, spunandu-i :"Asta va va fi de folos ..."
Iar dupa aceea nu am auzit ce au mai vorbit, caci eram prea concentrata sa aud un semnal si cand nu ma asteptam acesta aparu, intiparinduse adanc in mintea mea :

Mergi la Nord. Nu departe de intersectia raurilor Shadow vei gasi prima piatra, Onixul.

Atat si nimic mai mult. Haide, i-am spus eu astropufei, neputand sa-mi destainui gandurile, de teama ca dusmanul nostru sa nu fi pus stapanire si pe ea.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Intalnire cu Cap-de-Mort - by Jade A. Crawford - 20 Nov 2010, 23:23
Re: Intalnire cu Cap-de-Mort - by Scarlett Soul - 05 Dec 2010, 19:15

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O intalnire neasteptata Kasumi Mikoto 10 2,326 22 Oct 2010, 22:22
Last Post: Kasumi Mikoto
  Intalnire cu Voldemort Kennya Allen 15 2,259 13 Sep 2008, 22:14
Last Post: Ginny Malfoy
  HAGRID vs VOL DE MORT in padurea interzisa rea-credinta 8 1,615 27 Jul 2008, 12:54
Last Post: Ginny Malfoy