Naoki Mikoto
|
05 Dec 2010, 19:28
|||
|
|||
Naoki «-» Mikoto
put some lyrics or lines about the character Birth Certificate Well, just the basics Mama: Midori Mikoto (sau Myra) ; varsta:40; casnica; sange semi-pur Tatal: Naoki Mikoto (De unde numele lui); varsta: 42; Zhu-Shin al familiei imperiale nipone(un soi de consilier); sange semi-pur. Varsta: 19 Zi de nastere: 11 decembrie Nume: Naoki Mikoto Sex: Masculin S-a nascut in Japonia, Hiroshima. Si-a petrecut acolo primii sase ani de viata apoi a fost trimis la un invatator in Osaka. I look Like... Hey, i`m quite pretty! Corp: Solid Ochi: Negri Par: Saten inchis Inaltime: 1.75 Greutate: 72 Actor care reprezinta personajul: n-avem I am who I am... But I`m so nice Ii place: Sa scrie, sa citeasca, sa prinda soparle Ii displace: Sa fie nevoit sa minta; sa i se tina discursuri moralizatoare atunci cand a facut ceva rau si el deja stie. Locul preferat: Padurea interzisa Puncte tari: Are ragazul de a gandi de 100 de ori si de a actiona o singura data fara a risca in vreun fel sa fie decapitat Puncte slabe: Dintre toate, cel mai evident este faptul ca uneori e prea credul Casa: Ex OdS Obiceiuri: Urmareste lupi, o supravegheaza pe sora-sa (Da, fratilor, pe Kasumi), se trezeste cu noaptea-n cap duminica, doar pentru a avea placerea sa se culce la loc. Something else? Animal de casa: Tama, maimuta pitica originara din brazilia. Poza: ![]() Bagheta: Brad, 25 cm, fir de par de Iele Trecut. Asa cum am mai zis Naoki s-a nascut in Japonia, Hiroshima. Si-a petrecut primii 6 ani de viata acolo si a plecat (atunci cand Kasumi avea doi ani) la un invatator in Oosaka, mai ales pentru ca in Hiroshima si in Koobe se desfasurau un fel de revolte in cadrul carora baietii sub 12 ani, care nu puteau fi luati prizonieri, erau ucisi. A absolvit Hogwarts si acum trece ocazional ca pasager clandestine al expresului pentru a-si supraveghea sora. The Pupeteer The one behind Varsta: 13 Porecla: N-am. Dar ma stiti. Ei bine imi cer scuze ca v-am facut sperante. Nu fetele, nu e niciun baiat nou pe forum. Doar vechea Kasumi... (Buna si aia daca nu aveti alternative, nu? ) RPG Example Cuz I wanna show you my experience. Nici asta nu va trebuie. Stit deja cum scriu Gata! Ura. Imi cer scuze ca apare fara imagini si doar cu o mica parte din cod, dar ma dispera codurile si le-am luat aparte in word. Iar site-ul nu are dispozitia sa imi accepte si imaginile cu copy-paste. Voi remedia acest lucru cand voi avea timpul si dispozitia necesare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Naoki Akane | Naoki Akane | 7 | 1,873 |
29 Dec 2011, 15:24 Last Post: Bell Evans |