Searching
|
05 Dec 2010, 21:20
|||
|
|||
“Taci diplodocule.’’,am auzit-o nervoasa pe Kasumi.
Am pufnit amuzata, privindu-l pe Dragao care pare foarte incantat, chiar amuzat ca o tipa normala ,fara nicio putere asupra lui il jiglinse. Am inceput sa rad cu pofta. Dragao ridicase o spranceana, si alergase repede spre mine, trantindu-ma de un raft.Am rasuflat serioasa, apoi l-am prins de tricou si l-am ridicat in sus. “ Nu mai fa asta niciodata, ok?’’,am spus, serioasa. L-am privit prêt de cateva secunde, apoi nu mi-am putut stapanii rasul puternic. Kasumi cu intreaga ei familie ma priveau, cu cohii cat cepele, asteptand reactia care avea sa urmeze. Asa faceam noi tot timpul, ne ciondaneam, si ne prosteam. Dragao insemna mult pentru mine, el fusese cel care m-a ajutat sa dispar definitiv din raza lui Todor. Dragao ridica spranceana, amuzat, apoi ma lovi puternic, facandu-ma sa trec prin doua rafturi uriase, lasand gauri cu formele corpului meu. “ Daca eu sunt diplodoc, si tu esti, Katerina”, raspunse el, amuzat. Eva ofta. Isi dadu ochii peste cap, apoi intr-o secunda ajunsese intre noi doi, zambind ca un copil mic. “ Terminati sa va prostiti. Noi facem ceva serios aici…”,spuse ea, aratand spre intreaga familie Mikoto. Kasumi se apropie de noi, facand cativa pasi, apoi am tresarit speriata, si eu, si cei doi vampiri de langa mine. “Ce ?”., intreba Kasumi.” Ce este?”, continua ea. I-am facut semn sa taca, apoi am sarit pe tavan, observand o silueta care se misca prea repede ca sa observ eu ceva. Eva privea nervoasa in jur, iar Dragao statea indignat,probabil injurand in gand intrearea de neuitat, si de nerecunoscut a Lyidiei. Am sarit in fata lui Kasumi fix la momentul potrivi, aparand-o de Lydia, care in loc sa o atace pe Kasumi, sari fix pe mine, aratandu-si coltii, insa, din fericire, si retrase la timp. “ Liydia !”,am sarit spre ea, imbratisand-o.” Ei ..”,am aratat spre familia Mikoto si celelalte fete.” Nu sunt mancare, ok?”,am spus, dura. Liydia pufni amuzata, apoi ma imbratisa puternic, sarutandu-ma pe obrazul stang, asa cum avea ea obiceiul. Parul ei scurt si roscat tot timpul ma facea sa zambesc, intr-adevar, dantura ei sclipitoare nu se compara cu a mea, era si normal, era cea mai veterana vampirita pe care o cunosteam, dupa Todor. Era un ajutor imens pentru mine. Insa, ceva deosebit era la ea, faptul ca ochii ei, si atunci cand era hranita erau de-un rosu puternic. “ Liydia… Pari asa”,am chicotit. “ Infometata”,ofta ea, punandu-si man ape abdomen.” Dar vad ca Draghi si Evi sunt foarte … hraniti”,spuse ea, amuzata, alergand atat de repede, incat nu puteai observa cum dispare si apare, ajungand fix la jugulara lui Dragao, tinandu-l de gat. “ Draghi, esti atat de.. fierbinte. Esti facut sa fii vampir”,spuse ea, apoi il linse pe gat. “ La o parte, Lyidia”,spuse Dragao, nervos.” Cautati pe altcineva” “ Wow ! Deci voi doi …”,spuse ea, retragandu-se de la gatul vampirului.” Voi tot mai sunteti suparati pe mine … Mi-am cerut scuze timp de 150 de ani !”,ofta ea. M-am apropiat incet de ei, privindu-i disperata. N-aveam acum nevoie de certurile lor acum. Cel mai important era ca Liydia era acum alaturi de noi, si era un ajutor foarte mare pentru mine, si pentru toata echipa noastra. Un vampire de 500 de ani .. asta chiar imi folosea, mai ales ca imi era datoare cu multe, stiam ca nu ma va trada. Kasumi se apropie de mine, facandu-mi un semn discert, apoi mi-a soptit incet: “ Cati mai trebuie sa vina?”, spuse ea, curioasa. “ Vreo .. 5.”,am raspuns, amuzata. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Searching - by Kasumi Mikoto - 28 Nov 2010, 14:57
Re: Searching - by Katerina A. Petrova - 28 Nov 2010, 15:23
Re: Searching - by Kasumi Mikoto - 30 Nov 2010, 21:49
Re: Searching - by Katerina A. Petrova - 30 Nov 2010, 23:01
Re: Searching - by Kasumi Mikoto - 30 Nov 2010, 23:35
Re: Searching - by Katerina A. Petrova - 30 Nov 2010, 23:51
Re: Searching - by Kasumi Mikoto - 01 Dec 2010, 00:21
Re: Searching - by Katerina A. Petrova - 01 Dec 2010, 00:40