Povestea noastra de dragoste
18 Oct 2007, 19:51
OFF:nu m-am suparat ginny Toungeam fost doar putin frustrataHappywidema bucur ca ai pus categoria la loc

Episodul 3-Nori pe cerul senin

Ginny si Harry urmarisera tot....
"Ti-am zis eu?"zise Ginny mandra"ti-am zis ca va functiona?"
"Hei,a fost ideea amandorura"zise Harry prefacandu-se suparat"nu se pune"
Ginny il saruta pe obraz.
"Ma intreb ce vor sa vorbeasca,Ron parea ingrijorat"zise Ginny intrebatoare.
"Nu stiu,de acum trebuie sa il lasam singuri."Misiunea" noastra s-a incheiat"zise Harry imbratisand-o.
Intre timp,cei doi intrara in camera lui Ron,usa inchizandu-se cu un scartait metalic in urma lor.
"Ce e Ronald?S-a intamplat ceva?"Hermione parea si ea ingrijoarata.
Ron se uita fix la ea,si rosti un singur cuvant:
"Lavander"
Ron se aseza langa Hermione,pe marginea patului.In schimb ea se ridica si il privi.
"Lavander Brown?!?!?!"
Era prea confuza.
"Credeam ca v-ati despartit cu mult timp in urma!!"
"De fapt nu ne-am despartit,nu am putut sa ii frang inima pur si simplu"zise Ron regretand.
Hermione incerca sa fie calma.
"O iubesti?"
Tacerea apasatoare predomina atmosfera.
"O iubesti??"
Hermione incerca sa isi pastreze calmul,asteptand un raspuns de la Ron.Dadu ocolul camerei si apoi se opri cu spatele la el.
"La naiba,Ronald!O IUBESTI SAU NU?!!!"
Ron nu o mai vazuse niciodata asa.Hermione cazu ca trasnita pe covorul vechi .Rochia se ondula pe podea in jurul ei,Hermione semanand cu o floare de nu-ma-uita.Lacrimile ii siroiau in tacere pe obrajii palizi,in timp ce Ron o privea neputincios.Nu isi gasea cuvintele.
"Nu stiu...dar pur si simplu nu gasesc o solutie.Te iubesc Hermione,esti persoana cea mai importanta pentru mine,dar pus si simplu nu o pot parasi pe Lavander...I-as frange inima."
"SI CE DACA?CE CONTEAZA?!RON NU AI SA INTELEGI NICIODATA!"
Hermione isi sterse lacrimile si iesi furtunos,trantind usa in urma ei.Urca la etajul 2 al Vizuinei si se incuie in camera ei.
Coincidenta facu ca Ginny tocmai sa urce spre camera pe care o impartea cu Hermione.Incerca usa: era incuiata.Lipindu-si urechea de usa,o auzi pe Hermione inecandu-se in hohote de plans.
"Hermione...sunt eu.Ginny.Te rog deschide"
Surprinzator,usa se deschise cu un click,in prag aparand Hermione,cu ochii sticlindu-i plini de lacrimi.
O imbratisa pe Ginny.Era singura ei prietena.
"Ce s-a.....?"
"Ron"zise ea printre lacrimi....

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Povestea noastra de dragoste - by Hermione Anne Granger - 18 Oct 2007, 19:51

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Povestea lui Mos Craciun Annabelle Rosalie Koreea 0 957 26 Dec 2010, 21:06
Last Post: Annabelle Rosalie Koreea
  O dragoste pierduta Kennya Allen 13 2,355 08 Jul 2010, 20:53
Last Post: Isabella River
  Povestea mea [16+] Renee Black 13 3,573 06 Jan 2009, 21:51
Last Post: Black Rose