Un loc nou
|
06 Dec 2010, 13:08
|||
|
|||
Tot incercam sa evit acest subiect,insa fata care se afla langa mine ma intreba mereu ce s-a intamplat,ce a fost asta.?. Ce puteam sa ii zic? Totusi incepusem sa am incredere in ea,asa ca am tras aer in piept si am inceput sa vorbesc:
"Vezi tu...iubitul meu a fost sortat la Viperini,iar cand a venit momentul sa devina un Devorator,s-a opus(si toata viata voi fi mandra ca a facut asta) dar nemernicul de Porrin l-a ucis iar eu m-am razbunat pe Porrin ducandu-l la Azkaban,desi am avut ocazia de mii de ori sa il ucid pur si simplu nu am putut , nu m-a lasat inima. Vezi tu..? Eu sunt antrenata sa lupt,m-am antrenat singura de cand a murit Jake si sunt sigura ca pot sa ma lupt cu aproape orice Devorator,dar de asemenea sunt sigura ca Jake nu ar fi deloc mandru de mine daca as deveni o ucigasa. Eu nu am crescut asa.Si desi am trecut printr-o asemenea nedreptate,nici acum nu pot sa fac asta. Insa de un lucru sunt convinsa. Imi voi apara familia si prietenii cu pretul vietii mele daca va fi necasar!". Am tras aer in piept apoi brusc am chicotit observand ca Judith ramasese cu o fata care nu transmitea nici o emotie..Oare de data asta vorbisem prea mult? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|