Carti...muuulte carti...
|
18 Oct 2007, 23:22
|||
|
|||
" Intr-un final, ai avut curajul sa te arati... singura... " ingaima Miranda...
" As fi vrut sa vin singura, dar normal ca eu si prietenele mele suntem ca surorile si tinem mult una la cealalta... pot sa stiu ce vrei de la mine? " Miranda isi cobori privirea amara in pamant... ii era deja teama de Julia... teama de ce avea sa spuna... " Blestemul Cruciatus a fost ... o greseala imensa din partea mea.. " reusi ea sa zica... Un zambet sfidator incolti pe buzele Juliei... " Mda... uite cine vorbeste... " zise ea. " Inainte sa-ncepi sa ma critici, mai bine m-ai asculta ... n-am vrut sa... o fac dar... " " Dar vei suporta consecintele..." " Mm... eu zic ca ar trebui sa te cam razgandesti... uiti cat de usor as putea scapa de gura lui Dumbledore prin tata... " " Si crezi ca Dumbledore va renunta la afirmatii? Nu ma face sa rad... " " Dumbledore va fi nevoit sa renunte... ministerul il va face sa renunte... " " Si cine esti tu ca sa lupte ministerul in apararea ta? " " Vrei sa spui.. cine e tatal meu... " Julia isi inghiti cuvintele... " Tu chiar... crezi ca un sclerozat mai are influente la minister? " " Dumbledore NU E SCLEROZAT ! Vezi cum vorbesti... " " Ei nu zau.. trebuia sa se pensioneze de mult... Hogwarts e in pericol cu el la conducere... " Julia nu o mai putu suporta.. isi scoase bagheta, amenintand-o pe Miranda cu ea... " Nu vreau sa mai aud nimic... Dumbledore mereu a stiut adevarul si mereu si-a sustinut partea, adica dreptatea... impreuna cu mine si Harry. " " Pai tocmai... si eu vreau sa am propria mea dreptate ! Crede-ma ... n-am facut blestemul cu intentie pe Malfoy ! N-as avea deloc de ce... Tocmai de-asta te-am chemat... vroiam sa ma ajuti.. Nu.. nu pot merge la Azkaban ! Pur si simplu... nu ... " Miranda se pierdea usor-usor in cuvinte... Julia cobori bagheta... " N-am cum sa te ajut decat sa-ti spun cat ai gresit... stii doar cine practica obiceiul de a face blesteme... " ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lista de carti disponibile | Katya Sokorov | 5 | 2,840 |
08 Nov 2012, 14:21 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Inchiriere si returnare carti | Katya Sokorov | 74 | 13,281 |
07 Feb 2012, 17:27 Last Post: Amanda M. Karren |
|
In cautarea unei carti si unui prieten | Roxanne Evans | 4 | 1,764 |