Zile de vacanta
|
06 Dec 2010, 20:05
|||
|
|||
Bell se apropie de astropufa, luandu'si locul din leagan. Isi impreuna mainile la piept, lasandu'si capul pe genunchi. Privirile incepeau sa'i rataceasca spre zarile nesfarsite, pline de pasiunea inghetata a stelelor ce se intreceau intr'un concurs de stralucire. Perdele stravezii de nori tronau in vazduhul imbracat in mantia rece a noptii, in timp ce luna impodobea cu blandete candelabrul intunecat.
"-Ce frumos stralucesc stelele" sopti Bell, fermecata de micile dare de lumina ce ajungeau pe suprafata ierbii. "-Dap..e o noapte superba" replica Alice, in soapta. Tacerea ce se asternuse deasupra lor parea de nepatruns. Si niciunul din ei nu indraznea sa rupa vraja. Era prea frumos asa..parea o parte dintr'un basm. "-Mi'a fost dor de o seara ca asta" murmura Helena, de langa ei. "-Sincer..imi aduce aminte de noptile de la Hogwarts" chicoti Bell. "-Petrecute pe domenii sau in turnul de Astronomie, nu?" continua Alice, zambind. Un sunet de masina se auzi de pe aleea principala, iar luminile se aprinsera in casa. "-Se pare ca cineva s'a trezit" chicoti cercetasa ridicandu'se. "-Si cineva s'a intors acasa" murmura Alice. Plecara cu totii din gradina, si intrara in casa. Parintii Bellei tocmai intrasera si ei, asa ca se intalnira pe hol. "-Ne'am intors mai devreme" spuse Blair Evans, cu un zambet ce semana perfect cu cel al lui Bell. "-Bun venit..Nate?" chicoti Bell, cand fratele ei mai mic ii sari in brate. "-Si l'am luat si pe el" replica tatal. "-Vad ca ati dat petrecere in lipsa noastra" continua mama. "-Da..care s'a incheiat..cred ca am stat suficient. Bell? Noi plecam" spusera Matt si Issa. Sophia veni din sufragerie, cu o fata adormita, iar Helena chicoti. Cele doua surori plecara impreuna, alaturi de Matt si Iss. "-Ne mai vedem!" le striga Bell din prag. Fusese o petrecere pe cinste.. OOC: Topic closed.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,986 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |