Un loc nou
|
07 Dec 2010, 13:44
|||
|
|||
*In comparatie cu ce mi-ai povestit tu, viata mea pare nimic, poate doar...* Si-am simtit cum mi se inundau ochii de lacrimi gandindu-ma la ceea ce aveam sa-i povestesc.Dar ea avusese incredere in mine, si-n fond era trecut...
Mi-am dres vocea, am ridicat capul sus, am luat o gura mare de aer si-am inceput sa vorbesc... *Mama mea este incuiata. Bunica nu a fost niciodata de acord sa fie trimisa la Hogwarts, si de aceea dupa ce a terminat scoala, s-a intors in lumea lor si a devenit un medic dermatolog de succes. L-a parasit pe tata inainte de a afla ca este insarcinata cu mine. Cand am aparut eum bunica a alungat-o pe mama de acasa iar tata era prea suparat pe ea pentru a o primi inapoi, insa m-a luat pe mine de langa ea. Niciodata nu am cunoscut-o cu adevarat...Tata o considera tradatoare de sange, nici macar nu mi-a aratat o poza cu ea.N-am inteles niciodata de ce a ales sa fie asa, si de ce nu m-a cautat niciodata...* Ultimele cuvinte au fost insotite involuntar de cateva lacrimi ce-mi cadeau usor pe obraji... Just don`t give up on me...
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|