The Nightfall
|
07 Dec 2010, 15:28
|||
|
|||
M-am ridicat ametit pe jos, zambind usor.
Trebuia sa ii multumesc Bellei ca inca eram in viata, datorita ei.Aceasta se ridica repede de pe jos, privindu-ma speriata. Imi puse mana bland pe frunte, apoi ofta usuarata. " - Te simti bine acum ? " " - Da, da ,sunt bine .. acum",am spus, sec. Bella ma lua in brate, stragandu-ma cu putere. Spre mirarea mea, nu i-am simtit inima batand. I-am zambit ,speriat, apoi m-am desprins din imberatisarea ei. " - Bella, esti speriata?",am spus, confuz." Sunt bine acum" " - Am fost.. pentru tine", raspunse ea, incurcata. " - Nu iti bate inima",am spus confuza, indreptand degetul aratator spre locul in care era inima Bellei. Fata ei se distorsiona, privindu-ma socata. Parul ud ii acoperea intreaga fata, si o facea sa para atat de speriata.. si atat de scuma in acelasi timp. Se ridica speriata de pe jos, de langa mine, si dadu sa plece, insa am prins-o de mana, cerand explicatii din priviri. <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|