De cate ori poate muri un suflet?
|
07 Dec 2010, 17:45
|||
|
|||
Se trezi pe podeaua rece, sprijinita de un perete de piatra, langa ea cercetasa casca niste ochi cat cepele, de parca s-ar fi trezit dintr-un cosmar care durase prea mult timp, iar acuma reusi in sfarsit sa se trezeasca. Langa ei cineva intreba pe altcineva daca ar trebui sa trezeasca fetele. Nu recunoscu niciuna dintre ele, iar asta o enerva la culme. Fusese crescuta sa recunoasca ce o inconjura fara unele simturi. O data Alfa o pusese sa stea o saptamana intreaga legata la ochi, neavand voie sa isi foloseasca decat celelalte simturi. Iar acum nu recunostea vocile care isi faceau griji pentru ea. Apoi ii veni totul in minte.
Tridetete! Durere! Crystal! Se intreba ce se intamplase. Se ridica in picioare, desi ele se opuneau foarte eficient acestor miscari. Ii intinse mana cercetasei, ajutand-o si pe ea sa se ridice. Isi privi mainile, bratele. Nu avea nici o zgarietura, desi putea sa jure ca se ranise de cateva ori. Atunci ii aparu in fata Baronul Sangeros, protectorul viperinilor. Aylee se uita la el curioasa, prietena ei impartasindu-i sentimentele. Baronul le raspunse intrebarii nerostite. Da, am scapat de profesoara aceea, cam acum 3 ore. Nu stiu cum ati reusit sa ajungeti aici, noi v-am lasat in celalalt capat al camerei. Aylee se uita la fata de langa ea. Nu isi amintea sa se fi miscat din locul unde o lasase fantoma. Cryss ridica din umeri cu o privire curioasa, semnaland astfel ca nici ea nu stia prea multe despre asa ceva. Ati ajuns, continua baronul, intr-un loc unde muritorii nu pot sa ajunga, un loc care le ia mintile, caci ii duce in interiorul creierului lor, lumea lor, de unde rareori pot sa scape.Fetele se privira mirate, nu auzisera sa fie asa ceva prin castel. Apoi le multumira fantomelor pentru ca le ajutasera si parasira acea sala. Aylee se opri la pictura ei cu femeia, in timp ce cercetasa se departa, cu o usoara miscare a capului. Aceea fusese cea mai lunga noapte din viata ei, caci traise 2 vieti. OOC : Topic closed. ![]()
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|