The Dueling Club
|
19 Oct 2007, 20:34
|||
|
|||
OOC : haideti mey.. chiar nu vreau sa se stie nimic si nici sa se banuiasca... total secret...
OOC2 : pff.. hai sa zicem ca accept.. dar nu veti afla nimic, bine? Si asa ar cam trebui sa vi se para imposibila chestia, si chiar e imposibila... un Potter cu un Malfoy? Duh... BIC : ' Mda... cred ca m-am enervat prea devreme... nu cred ca Draco ar fi capabil sa placa pe cineva care l-a blestemat ! ' Defapt... in loc sa se indrepte spre camera de zi a cercetasilor, Julia o lua cu pasi repezi spre biroul lui Snape.. Primise detentie pentru micile sale conflicte cu " domnisorul Malfoy " ... Ciocani de vreo doua ori in usa.. o voce rece ii spuse poruncitor " Intra .. ".. Fu surprinsa sa vada silueta Mirandei stand inmarmurita pe scaun, cu fata in jos... Snape statea in fata biroului sau, framantandu-si mainile osoase si parand ca se gandeste la cine stie ce intrebari existentiale.. Julia se aseza pe unul din scaunele de langa biroul lui Snape.. isi scoase un caiet din rucscac.. " Ai intarziat... 4 minute, Potter. Pe langa gravitatea faptului pentru care ai primit detentie, tu mai ai si indrazneala de a intarzia la detentie.. " zise Snape taios. Julia abia se abtinu sa nu-i zica vreo doua... " Astazi se pare ca nu vei mai fi atat de singura... domnisoara Portilla s-a gandit sa-ti tina companie... " Miranda nu scoase nici un sunet. " Incepe sa scrii aceeasi fraza de data trecuta... si tu , Portilla, scrie : << Blestemele de neiertat sunt total interzise >> " zise Snape pe silabe, accentuand ultimul cuvant. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|