Que haces aqui?
|
10 Dec 2010, 22:56
|||
|
|||
Ok cine dracului m'a pus sa pun piciorul pe alea asta? Bine,eram cu Rose si Laura,dar cu ce ma incalzea? Devoratorul ala m'a speriat de moarte!
Ne'am oprit la o cafenea sa ne linistim putin. Eram constiente ca avea sa vina dupa noi dar aveam sa fim pregatite cand avea sa ne gaseasca. Am baut toate cate o ciocolata calda si am inceput sa vorbim. -Rose,crezi ca se mai intoarce dupa noi? am intrebat eu in timp ce imi strangeam bagheta mai tare in mana chiar daca nu era nevoie. -Ah fi serioasa Ginn,ala avea doar numele de Devorator! dar el nu e decat un papa'lapte! Laura incepu sa rada,si m'am molipsit si eu de la ea. In apropierea mesei noastre 3 baieti ne priveau amuzanti. Dupa putin timp si'ai facut curaj si s'ai asezat la masa noastra! -Buna fetelor,Eu sunt Nate el e Alex iar el e James,arata el spre baietii de langa el. -Ne indrebam daca putem sa va tinem companie! Rose se uita la ei cu o privire ce sugera "Te'ai gandit tu mult?" iar Laura se uita cu inters la James. -Ei bine banuiesc ca o sa ne prinda bine o companie,luati loc baieti,sau macar inghesuiti'va! Ei sau asezat si asa am inceput sa barfim! dar barfit la propriu! -Hei,fetelor am o idee! hai sa jucam adevar sa provocare! -Uh,.uh eu prima!-striga Laura,isi indrepta privirea spre James-Adevar sau provocare? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|