The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor
|
11 Dec 2010, 02:05
|||
|
|||
Eu am ajuns cu lectura la cartea a 5-a... am citit in orele de istorie si de competente primele 60 de pagini din "Intoarcerea: Caderea noptii" dar a trebuit sa ii dau cartea inapoi colegei respective, ca inca o citea... si mai era una dupa mine care statea la coada, iar daca nu o primesc pana la vacanta imi bag picioarele si mi-o cumpar eu, dar banuiesc ca in engleza.
(Da' chiar, are careva idee daca se gasesc la British Library, aia de langa Walter Maracineanu? Ca trec mereu pe acolo si n-am chef sa ma duc la Carturesti sau la targ de carte sau la dracu' lacu'.) Ce ma enerveaza la cartile in romana (nu stiu de alea in engleza, nu le-am vazut) este ca au scrisul PREA MARE. Adica naiba, un scris de genul se pune in cartile de povesti pentru prescolari. Inteleg ca nu e scris cu Times New Roman si poate s-o vedea mai prost... dar am impresia ca au marit scrisul doar ca sa aiba scuze sa publice volumele separat, nu sa uneasca cartea 1 cu 2 de exemplu. Deci sa scoata mai multi bani. Si ok, inteleg, money make the world go round, dar ce naiba, 5 e groasa cat 1, 2 si 3 la un loc si ARE ACEEASI MARIME DE SCRIS. Nu zic ca ar trebui sa fie cat puricii, dar nici atat de mare... Cat despre continut, la inceput m-a enervat faptul ca tot ce era la fel ca in carte era iubirea dintre Elena si Stefan si cateva nume de personaje... in film de exemplu nici urma de Meredith sau de sora Elenei, Tyler chiar vrea sa devina varcolac, Matt n-are nicio sora, Jeremy nu exista, Isobel nu e mama Elenei etc. Insa pe masura ce citeam, am realizat ca ar fi fost plictisitor sa citesc ceva identic cu serialul. Si apropo, voi v-ati uitat la trailerul pentru urmatorul episod? Katherine si Stefan se intorc la... origini... in cripta. Urgh. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vampire Diaries Quizzez | Jade A. Crawford | 6 | 1,941 |
12 Aug 2011, 00:19 Last Post: Andreea Black |
|
Vampire Academy | Luna Slytherin | 4 | 1,966 |
21 Jan 2011, 20:42 Last Post: Isabella River |