Lectia I - Grija fata de Creaturile Magice
|
11 Dec 2010, 02:23
|||
|
|||
Toata lumea tacea. Nicio intrebare, nicio mana ridicata. Am hotarat sa trec mai departe.
"- Foarte bine atunci, sa trecem mai departe. Am vorbit despre Grija Fata de Creaturile Magice, acum sa vorbim despre Creaturile Magice. Asa cum probabil stiti, Ministerul Magiei are un departament special care se ocupa cu toate creaturile magice. Acesta se numeste "Departamentul de Control si Reglementare a Creaturilor Magice" si este impartit in trei divizii: Divizia Bestiilor (Beast Division), Divizia Fiintelor (Being Division) si Divizia Spiritelor (Spirit Division). In cea de-a doua Divizie intra toate creaturile care au suficienta inteligenta pentru a intelege legile comunitatii magice si de a se supune lor, la fel ca noi toti. Aici includem Goblinii, Spiridusii de Casa, Animagii si o parte din Varcolaci. Spun "o parte" pentru ca majoritatea varcolacilor refuza statutul de "fiinta" si il accepta pe cel de "bestie", la fel ca si Centaurii si Oamenii Marii. Dupa definitia de mai sus, restul de Creaturi Magice sunt considerate "bestii", cum ar fi zanele, gnomii (sau spiridusii), doxiile etc. Iar tot ce tine de fantome si spirite intra in ce-a de-a treia Divizie. Oficial, Dementorii nu intra in aceasta categorie, dar ii vom studia aici." Mi-am privit iarasi elevele timp de cateva secunde, dupa care mi-am indreptat bagheta spre tabla: ~ Grija Fata de Creaturile Magice ~
Trei mari categorii: Bestii: Centauri, Dragoni, Unicorni etc. Fiinte: Animagi, Goblini etc. Spirite: Fantome, Inferi etc. "- Daca aveti intrebari." ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia II-Creaturilor Magice si Incuiatii | Edward Kiranov | 6 | 1,486 |
08 Sep 2011, 20:30 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice | Edward Kiranov | 25 | 4,543 |
28 Jul 2011, 18:57 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
Lectia I - Lordul Smoala | Ginny Malfoy | 31 | 4,808 |