~ Alohomora ~
|
11 Dec 2010, 16:42
|||
|
|||
Timpul se scurgea, iar eu inca ma uitam printre notite, cautand ceva ce as putea folosi pentru tema. Nu eram prea sigura ce sa fac, dar vazand ca majoritatea compuneau referate, m-am hotarat.
Am cautat in liniste in rucsac si intr-un final am scos pe masa doua carnetele cu lacat si cutiuta mea de metal in care tineam fiole cu cerneala colorata. Hmm... o alta idee se nastea in mintea mea. Nu imi permiteam sa distrug cutia, asa ca am soptit usor, indreptandu-mi bagheta spre incuietoare: " - Alohomora" Se auzi declicul fin, iar eu mi-am indreptat atentia spre un carnetel, repetand vraja. Pentru al doilea, am folosit Bombarda. Proasta miscare. Dezi lacatelul era mic, efectul fusese cu siguranta galagios. " - Imi cer scuze!" am soptit spre clasa si m-am afundat inapoi in tema. Am asezat o bucata de pergament in fata mea si am luat doua fiole colorate. Una am rupt-o usor, lasand o picatura de cerneala sa alunece pe pergament. Cealalta am zdrobit-o, cu grija sa nu murdaresc in jur. Toata cerneala se revarsase, creand o pata mare in coltul opus picaturii. Am asteptat o clipa sa se usuce, apoi am scris citet in mijlocul pergamentului, asemenea unui titlu: ' Comparatie intre vrajile Alohomora si Bombarda ' Am scos usor lacatelul de la primul carnet si l-am agatat prin magie de pergament, chiar sub picatura. Am facut acelasi lucru cu ramasitele lacatului celui de-al doilea carnet, dar de data aceasta asezandu-le sub pata. Ajunsesem clar la concluzia ca Bombarda era mult mai distructiva. Nu prea stiam cum sa strang pergamentul, datorita bucatilor de metal, asa ca i-am inmanat doamnei profesoare pergamentul deschis, nerulat. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|