Drama a doi tineri(varianta mea)
21 Oct 2007, 20:13
In vacantza asta de vara,am scris o poveste...sper sa va placa Happywide..Vad ca nu o pot posta intreaga,deci o pun pe rand.

Drama a doi tineri

Totul incepe intr-o zi ploioasa de vara.Alyson,o fata de 15 ani,bruneta,cu par lung si ochi caprui,traieste intr-un apartament cu 3 camere,impreuna cu parintii ei si cu fratele ei,Brian,in varsta de 10 ani.
In acea zi,lucrurile nu mergeau prea bine pentru Alyson.Tocmai se certase cu parintii ei pentru ca ii daduse o palma fratelui ei,deoarece acesta ii cities jurnalul.
-De ce trebuie sa-i luati mereu apararea??Doar pentru ca este mai mic nu are nici un drept sa se bage in lucrurile mele personale!Stiti ca nu support asta!Merita din plin palma si sper sa se invete minte!urla Alyson suparata.
-De acord,nu trebuia sa faca asta,dar nici tu nu trebuia sa-l loveshti,asa ca va voi pedepsi pe amandoi.Brian,nu ai voie la calculator,iar tu Alyson,nu vei merge maine la cinema!incheie mama cearta.
-Dar...dar...;NU ESTE CORECT!izbucni fata in lacrimi si iesi in viteza,izbind usa.
-Imi pare rau pentru ea...;adauga tatal fetei
-E mai bine asa,crede-ma...;
Alyson fugea prin ploaia care parea ca nu se mai termina niciodata,fara sa fie prea atenta la drum.Deodata..;BUFF!Se izbi de ceva si cazu.
-Uoff imi pare rau,e vina mea,nu ma uitam pe unde mergeam,zise Alyson nervoasa
Spre ea se intoarse un baiat de inaltimea ei,iar cand ii vazu chipul,fata se lumina la fatza si stiu k fusese dragoste la prima vedere.

-Oh,nu-i nimic,nu m-am suparat,spuse Mark zambitor.
El ii intinse mana si o ajuta sa se ridice de jos.
Facura cunostinta si se asezara pe o banca,la adapost,pentru a se cunoaste mai bine.
Alyson ii povesti despre cearta pe care o avu cu fratele si parintii ei,iar Mark se arata interesat de ea.Amandoi simteau ca parka ii unea ceva,un sentiment puternic,despre care vor afla mai tarziu.
-Acum povesteste-mi ceva si despre tine,Mark.
-Pai nu prea am ce sa-ti zic...;locuiesc cu parintii mei intr-un apartament,sunt singurul lor copil din fericire,imi place sportul,am 16 ani si cam atata important...;
-Imi pare bine ca te-am cunoscut,m-am inveselit si aproape am uitat de cearta.
-Si mie imi pare la fel de bine,spuse Mark incantat.
Pareau perechea perfecta,si se indragostira pe loc unul de altul.Mai tarziu,se facu seara si se hotarara sa se intoarca acasa.
-Mi-ar placea sa tinem legatura,Aly!
-Si mie.Uite nr meu de mobil(si ii intinse o hartiutza).
-Bun,acum trebuie sa plec.Ne mai vedem.Pa-pa!
Mark o saruta pe obraz,iar Alyson se inrosi.Apoi se indrepta fiecare spre casa lui.
Alyson ajunse acasa,radiind de fericire si toti erau uimiti.
-Mama,te rog sa ii anulezi pedeapsa lui Brian.Stie ca a gresit si nu va mai face asta,sper...;Nu-i asa,Brian?
-Daa!Fii sigura,Alyson,imi pare foarte rau!si baiatul isi imbratisa sora.
-Alyson,nu te mai recunosc.Te simti bine?intreba mama uimita si ii verifica fruntea,pentru a se asigura ca nu are febra.
-Da,cu siguranta,mami.
-Ei bine,atunci va anulez la amandoi pedeapsa.
-Multumim mama!strigara amandoi intr-un glas.
Zilele urmatoare,Alyson si Mark continuara sa se intalneasca in fiecare zi.Se plimbara,mersera la cinema,la concerte si tot asa.Erau in culmea fericirii si se simteau bine impreuna.
Intr-una din zile,Mark o suna pe Alyson dupa-amiaza.
-Buna,Aly!
-Oh,buna,s-a intamplat ceva?
-Nu chiar...;dar as vrea sa ne intalnim in seara aceasta.As vrea sa vorbim...;
-Bine...;.spuse Alyson ingrijorata.Unde?
-In parc e bine?La ora 20:00.
-Desigur,voi fi acolo,nici o problema.Ne vedem mai tarziu.Pa-pa!
-Ok,te astept.Bye!
Alyson era cam speriata si nu se simtea in largul ei.Daca voia sa nu se mai intalneasca?Nu voia sa-l piarda.Simtea ca il iubea...;
La ora stabilita,cei doi se intalnira.
-Buna,am venit...;mi-ai parut ciudat la telefon,e totul in regula?
-Pai..eu...;voiam sa-ti spun ceva dar nu-mi gasesc curajul pentru asta...;.se balbai Mark.
-Orice ar fi,spune..;sunt pregatita...;
-Mai tii minte cand ne-am intalnit prima data?A fost ceva ce nu voi uita niciodata pt.ca mi-a schimbat viata...;
-Si mie la fel.
-Voiam sa-ti spun..;ca eu..;de atunci numai la tine m-am gandit mereu.De atunci,eu...;te iubesc,Alyson..mi-ar placea sa simiti si tu la fel.
Alyson era shocata dar reushi sa lege cateva cuvinte:
-Eu...;tot ce pot sa spun e ca si eu simt la fel,a fost dragoste la prima vedere.
Fata isi lasa privirea in jos,iar baiatul se apropie de ea si o saruta.Primul lor sarut,pe care nu aveau sa-l uite niciodata...;

Au stat in seara aceea au stat unul in bratele celuilalt si nu puteau crede ca era adevarat.
Cand venise vremea sa plece acasa,isi luara ramas bun printr-un sarut si o imbratisare calda.Apoi plecara,dar niciunul nu putu sa doarma in seara aceea de emotie.
Zilele treceau una dupa alta si ei erau nedespartiti.Credeau ca nimic nu le poate umbri acea fericire.Dar din pacate se inshelau.

A Drama Princess..

[Image: boa6qr7.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Drama a doi tineri(varianta mea) - by Aida-chan - 21 Oct 2007, 20:13

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  {keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama Isolde du Maurier 11 3,858 26 Dec 2011, 16:51
Last Post: Lexie Stryder
  O nouã erã [Fantasy, Drama, Romance] Raizen Isildur 26 7,288 20 Apr 2009, 22:18
Last Post: Kennya Allen