Drama a doi tineri(varianta mea)
21 Oct 2007, 20:15
In scoala erau doua persoane care nu prea agreau relatia lui Mark cu Alyson.Mai précis,Matt si Lindsday.El era indragostit de Alyson si ea de Mark.
Cei doi se intalnira si planuira ceva.
-Sunt de parere ca ar trebui sa se desparta,nu?Asa nu avem nici o sansa!spuse Lindsday enervata.
-De acord,dar cum facem?
-Hmm…lasa-ma sa ma gandesc…am…am putea sa inscenam ceva,nu?
-Da,dar ce si cum?
-Off chiar trebuie sa ma gandesc eu la toate?!?striga ea suparata
-Bine,bine,voi cauta si eu o solutie…
-Ok,sa ma suni sau te sun eu…in caz ca gaseste vreounul din noi ceva.Ok?Pa
-Bine,pa.
Mai tarziu in acea seara…
-Alo,Matt?Am gasit!
-Salut.Zi-mi!
-Pai stii ca sunt in clasa cu Mark.Iar cand vine la scoala isi lasa bluza in cuierul din clasa.As putea sa-i las o urma de ruj si sa parfumez putin haina cu parfum de femeie,iar Alyson va vedea asta.Ce zici?
-Esti geniala!Maine il vei pune in aplicare?
-Desigur,as da orice sa-i vad mutra lui Alyson cand va vedea!zise Lindsday,razand diabolic.Pe maine.Bye!
-Noapte buna.
A doua zi,planul fu pus in aplicare,iar dupa ore,cand Mark si Alyson se intalnira:
-Salut,Aly!Abia asteptam sa se termine orele si sa te vad!spuse Mark si fugi sa o imbratiseze.
-Si eu abia aste….hmm,mirosi a parfum de femeie si…CE E ASTA?!Urma de ruj…nu pot sa cred!Mi-ai jurat ca ma iubesti!M-ai inselat,cum ai putut?zise Alyson printre lacrimi,iar apoi fugi.
Mark ramase mut de uimire iar cand realiza ce se intamplase,fugi dupa ea.
-Alyson,stay!A fost o inscenare!
Dar ea nu-l asculta,ci fugi cat putu de tare pana ajunse acasa.Se inchise in camera si planse intr-una.
Mark o urmari pana acasa si incerca sa vorbeasca cu ea,dar fata nu vru.Pleca deprimat acasa,plangand.
In cealalta parte,Alyson era si ea distrusa.Plangea si striga la parintii ei sa o lase in pace.Intr-un moment de furie,ii cazura ochii pe floarea de cristal.
-Acum nu mai are rost,nu ma mai iubeste…
Zicand asta,arunca floarea cat colo si se sparse.Alyson privi dezamagita cioburile de cristal care pana de curand alcatuiau o floare minunata,dar acum nu mai insemnau nimic…Murise,la fel ca dragostea lor…
Mark incerca sa o sune,dar fara a reusi.Alyson refuza sa-i raspunda.
In cele din urma ii trimise un sms in care ii zicea: “Erai tot ce aveam mai scump pe lume.Ti-am jurat ca te iubesc si ca fara tine as muri.Nu te mai am,asa ca nu mai are rost viatza mea.Nu te-am inselat niciodata,a fost o inscenare.Acum e prea tarziu…Adio,iubirea mea…”
Dupa ce trimise sms-ul,Mark lasa telefonul pe pat,se apropie de fereastra si se arunca de la etajul 8.Ultimele sale ganduri s-au indreptat spre ea…
Primi sms-ul,iar cand il citi printre lacrimi,tipa: “Nu,NU FACE ASTA!!”.Apoi fugi inspre blocul lui Mark,disperata.
Cand ajunge,gasi salvarea parcata acolo si o multime de oameni in jur.Se apropie,tremurand si il vazu pe Mark pe jos,plin de sange.Alerga inspre el,tipand:
-NUUUU,de ce ai facut asta?Te iubesc,iarta-ma ca m-am indoit de tine!Te rog,nu muri!Nu ma parasi,nu pot suporta asta!!!
Plangea si ea,la fel ca rudele baiatului…Cei din salvare il luara cu targa,dar zisera ca era prea tarziu…murise…
Shocata,Alyson nu mai putu scoate nici un cuvant.Fugi plangand acasa si se inchise iar in camera.
A doua zi,parintii ei intrara in camera ei si o gasira plina de sange la maini…isi taiase venele..

Strigara,zicand:
-Nu,fetitza mea,ce-ai facut???
Pe pat,langa dansa gasira un bilet in care scria: “A murit…nu pot trai fara el…Mama,tata,Brian…imi pare rau ca va provoc atata suferinta dar fara Mark nu are rost sa traiesc.Adio,va iubesc…”

Chemara salvarea,care o duse la spital,dar era deja moarta…
Si Mark,si Alyson au fost inmormantati unul langa altul pentru ca trupurile lor sa fie pentru totdeauna impreuna…
Amandoua familii erau distruse si nu mai putura zambi de atunci…
Astfel,a luat sfarsit o poveste de iubire frumoasa,dar cu un final trist.Cei doi s-au iubit pana la moarte,sau chiar si dincolo de ea….

Sfarsit…

A Drama Princess..

[Image: boa6qr7.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Drama a doi tineri(varianta mea) - by Aida-chan - 21 Oct 2007, 20:15

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  {keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama Isolde du Maurier 11 3,869 26 Dec 2011, 16:51
Last Post: Lexie Stryder
  O nouã erã [Fantasy, Drama, Romance] Raizen Isildur 26 7,303 20 Apr 2009, 22:18
Last Post: Kennya Allen