Materia preferata.
|
12 Dec 2010, 00:47
|||
|
|||
Care e materia preferata ?
Ani de zile a fost Romana. Acum nu prea mai spun acelasi lucru... pur si simplu mi s-a acrit de ce ni se preda, in afara de poezie. Si m-am enervat cand am aflat ca, desi e in programa, nu ne va preda "Orbitor" anul acesta, ca nu e de BAC. Si e cartea mea cult! Asa ca, momentan, este Engleza, Optionalul de Latina (adica literatura), Literatura universala (pentru ca nu stam sa analizam si sa comentam fiecare scoatere a limbii pe care o face vreun personaj secundar, ca atunci cand faceam ora cu profa de romana, ci, de cand facem cu cea de latina, citim la ora fragmente importante din carti sau cele care ne plac noua si ne dam cu parerea ''ce-ar fi fost daca nu s-ar fi sinucis Anna" etc), Filosofia si Stiintele. Ce materie detestati cel mai mult? Am detestat Fizica. Am urat Chimia si Franceza. Pentru ca am scapat de primele doua, m-am mai relaxat putin, asa ca Franceza s-a ridicat in ochii mei la rangul de materie detestata. Ce urati cel mai mult cand trebuie sa mergeti la scoala? Faptul ca trebuie sa ma scol la 6,30 dimineata (chiar 6 cand stiu ca o sa ma cacai cu imbracatul, trebuie sa ma duc sa-mi fac abonament RATB sau ma ia o colega cu masina). Nu ma enerveaza ora in sine, ca nu ma trezesc asa greu, dar e oribil sa pleci pe intuneric. La inceputul toamnei si la sfarsitul primaverii mai e cum mai e, ca ziua e mai lunga, dar sa pleci pe bezna punctata doar de cate o lumina chioara de bec stradal pana la statia de autobuz, eventual cand e o ceata de-aia sa o tai cu cutitul... groaznic. Si mai urasc datile cand ma freaca mama la creier sa ma duca cu masina la scoala si imi zice ca plecam imediat, dar incepe sa dea jos husa si sa o aranjeze nu stiu cum... apoi sa stearga masina (la ce bun naiba stie, din moment ce AVUSESE HUSA PE EA)... apoi sa stea sa se gandeasca in ce pozitie sa-si rabateze scaunul... apoi sa ajunga la 500 de metri de liceu si sa inceapa cu "mi-e pofta de covrigi, ia astia 50 de mii si du-te sa-mi iei 3 pentru mine si 2 pentru tine la scoala!"... apoi sa stea sa-si caute banii in geanta, iar daca ma enervez si ii spun ca iau din banii mei incepe cu "nu, nu, sunt banii tai!"... pff, mai bine te impusti. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Jucaria preferata | Lyra Dust | 10 | 2,410 |
12 Dec 2010, 13:53 Last Post: Ashlyn Meester |