RP - Hai sa ne distram un pic pe la Zonko
12 Dec 2010, 13:44
Am zambit fericita, apoi am facut o vraja non-verbala, iar Jess se transformase la loc ...in Jess.
Aceasta privii trista in oglinda, oftand usor.
M-am apropiat de cele doua tipe, care au intrat in magazin, intampinandu-le cu un platou cu cateva cesti cu ceaiuri aromate.
Cea din dreapa ma privii cu o spranceana ridicata, iar cealalta se grabii sa apuce o ceasca calda.
”Mersi. E cald aici la voi”,spuse tipa.
I-am zambit lung, analizand-o din priviri.O tipa serioasa, destul de grabita.Se vedea dupa chipul ei ca nu era tocmai calma, era rosie in obraji, sau era doar de la frigul de afara ?
Am privit pe geam, observand cativa fulgusori micuti de nea, care dansau fericiti in fata magazinului Zonko.
”Uite , Ash! Ninge !’’, spuse Jess incantata, alergand spre usa.
”Chiar ninge !”,am soptit, apropiindu-ma de pult.
Tipa care nu scoase niciun cuvant ma privii incurcata, apoi se aseza la o mica masuta, zambind catre prietena ei, care-i urma exemplul.
”Azi .. Puteti sa incercati orice aici. E totul pe gratis in magazin ..Adica puteti folosi orice, insa nu puteti lua nimic acasa”,am spus, senin.
”Nici daca platesc?”, ridica o spranceana tipa.
Am pufnit amuzata, apoi am raspuns serios :
” Ba da, in caz ca aveti ...galeoni”
Aceasta zambii indignata, apoi apuca o ceasca de ceai si o sorbi indecat.
Rose chitaia in magazin, cautandu-si geaca groasa, de iarna. Toate se pregateau sa faca poze afara, in zapada.
Le-am deschis usa incet,apoi m-am pus sa pregatesc mai multe ceaiuri. Stiam ca pe asa o vreme geroasa voi avea multi cumparatori degerati de frig, care cauta caldura in magazin.
”Ashlyn, asa-i ?”, a intrebat tipa de la masa.
Am aprobat scurt din cap, apoi m-am indreptat spre ele.
”Este ceva despre care vrei sa stii ? Sau vrei sa incerci ceva produs?”,am zambit.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: RP - Hai sa ne distram un pic pe la Zonko - by Ashlyn Meester - 12 Dec 2010, 13:44

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zonko's Joke Shop : Cele mai tari farse Ashlyn Meester 1 1,508 30 Nov 2010, 21:53
Last Post: Ashlyn Meester
  Zonko's Joke Shop Ashlyn Meester 0 1,022 30 Nov 2010, 20:28
Last Post: Ashlyn Meester