RP - Hai sa ne distram un pic pe la Zonko
|
12 Dec 2010, 13:44
|||
|
|||
Am zambit fericita, apoi am facut o vraja non-verbala, iar Jess se transformase la loc ...in Jess.
Aceasta privii trista in oglinda, oftand usor. M-am apropiat de cele doua tipe, care au intrat in magazin, intampinandu-le cu un platou cu cateva cesti cu ceaiuri aromate. Cea din dreapa ma privii cu o spranceana ridicata, iar cealalta se grabii sa apuce o ceasca calda. ”Mersi. E cald aici la voi”,spuse tipa. I-am zambit lung, analizand-o din priviri.O tipa serioasa, destul de grabita.Se vedea dupa chipul ei ca nu era tocmai calma, era rosie in obraji, sau era doar de la frigul de afara ? Am privit pe geam, observand cativa fulgusori micuti de nea, care dansau fericiti in fata magazinului Zonko. ”Uite , Ash! Ninge !’’, spuse Jess incantata, alergand spre usa. ”Chiar ninge !”,am soptit, apropiindu-ma de pult. Tipa care nu scoase niciun cuvant ma privii incurcata, apoi se aseza la o mica masuta, zambind catre prietena ei, care-i urma exemplul. ”Azi .. Puteti sa incercati orice aici. E totul pe gratis in magazin ..Adica puteti folosi orice, insa nu puteti lua nimic acasa”,am spus, senin. ”Nici daca platesc?”, ridica o spranceana tipa. Am pufnit amuzata, apoi am raspuns serios : ” Ba da, in caz ca aveti ...galeoni” Aceasta zambii indignata, apoi apuca o ceasca de ceai si o sorbi indecat. Rose chitaia in magazin, cautandu-si geaca groasa, de iarna. Toate se pregateau sa faca poze afara, in zapada. Le-am deschis usa incet,apoi m-am pus sa pregatesc mai multe ceaiuri. Stiam ca pe asa o vreme geroasa voi avea multi cumparatori degerati de frig, care cauta caldura in magazin. ”Ashlyn, asa-i ?”, a intrebat tipa de la masa. Am aprobat scurt din cap, apoi m-am indreptat spre ele. ”Este ceva despre care vrei sa stii ? Sau vrei sa incerci ceva produs?”,am zambit. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Zonko's Joke Shop : Cele mai tari farse | Ashlyn Meester | 1 | 1,508 |
30 Nov 2010, 21:53 Last Post: Ashlyn Meester |
|
Zonko's Joke Shop | Ashlyn Meester | 0 | 1,022 |
30 Nov 2010, 20:28 Last Post: Ashlyn Meester |