Que haces aqui?
|
12 Dec 2010, 15:14
|||
|
|||
Oh doamne,eu si gura mea mare! Shit! Nu imi venea sa cred ca iubita lui e moarta. Asta a facut ca un bolovan imens sa se aseze peste inima mea. Pur si simplu cand il vad asa trist ma distruge! Mai ales cand stiu ca e din cauza mea!
-Sun o proasta! Iarta'ma Nate,chiar nu am vrut sa aduc in discutie asta,pru si simplu...nu stiu.... -Ginny,nu e vina ta,nu aveai de unde sa stii ce a patit Nate! imi spuse James bland. -Ma simt ca o ratata! Mi'am lasat capul in jos si am inceput sa imi framant mainile. Mda,tipic mie cand sunt agitata sau nervoasa. -Ginny,nu mai are rost sa te simti vinovata! Mi'am ridicat surprinsa privirea,era chiar Nate cel care mi'a spus asta sau visez? -Nu,nu e asa Nate,eu...eu am fost o vaca si punct! nu vreau sa mai aud nici o obiectie de la nici unul! Acum ce ar fi sa ne jucam din nou adevar sau provocare? M'am intors spre Rose incercand sa imi ascund starea si am intrebat'o: -Rose,chica adevar sau provocare? -Provocare normal! Am zambit malefic stiam excat ce o sa fac! astia doi or sa devin un cuplu cat ai zice peste! stiu ca Alex o cam place deci ce ramane de facut? doar o mica provocare! Muahahha. -Te provoc sa il saruti pe Alex! Si linisite... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|