Que haces aqui?
|
12 Dec 2010, 17:39
|||
|
|||
S.sa fac ce?? O doamne,ochi pentru ochi,provocare pentru provocare! Firar! stiam cu e Rose,si mai trebuia sa stiu ca o sa se razbune! Firar!
M'am apropiat putin de Natem,apoi i'am dat un pupic in coltul gurii! Na Rose! m'am uitat la ea in timp ce chicotea! -O,Rose,tu estas muy diabla! Rase apoi se intoarse spre James. -James Adevar sau provocare? -Hmm adevar. -James,cand ai sarutat ultima oara o fata? ooo ce intrebari indecente pune! -Pai acum o luna,m'am despartit de o fata ca ma insela! Mna era o tarfa! -A ok,fetelor eu zic sa plecam de aici! ne zise Laura care privea spre doi tipi cam ciudati! -Da asa e! haideti ca stiu eu un club marfa! Nate se ridica si imi facu semn sa il apuc de brat. Am iesit cu totii din cafenea si ne'am indreptat spre club. Dupa cateva minute cateva zgomote se auzira in spatele nostru. Sfiosa mi Mi'am intors capul si i'am vazut pe cei doi din cafenea in spatele nostru. -Baieti nu vreau sa va sperii,dar tipii de la cafenea ne urmaresc! Mi'am scos bagheta si atunci a inceput totul. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|