Elementul vostru
|
12 Dec 2010, 18:59
|||
|
|||
Hmm... caracterizarea zodiei mele mi se potriveste foarte bine:
[...]trebuie sã alegeþi din elemente pãmântul ºi apa – pãmântul are nevoie de apã, dacã nu doreºte sã devinã un deºert. Pãmântul, de asemenea, poate sã coexiste ºi cu focul, dacã nu este împotriva bucuriilor lui neaºteptate, ºi cu aerul – cu condiþia sã poatã din când în cînd sã suporte furtunile acestuia. Daca este sa aleg un singur element aleg pamantul, clar. Imi este foarte, foarte rau de inaltime, daca nu am un suport stabil unde sa-mi tin macar mainile, in afara de picioare. Cu toate acestea, imi place sa ma cocot in cei mai inalti copaci si sa sar in apa din ei... imi place senzatia de picaj, mai ales daca pici in apa. Merge si cu saritul pe saltele. Dar nu pot sa spun ca aerul este elementul meu... sunt terorizata de ideea de a iesi in cosmos cu o nava spatiala, de exemplu. Si ma simt foarte, foarte bine atunci cand cobor intr-o pestera, de exemplu, sau pur si simplu cand cobor intr-o pivnita sau intr-un beci mare, chiar si fara ferestre (dar nu o imputiciune plina de gandaci ca boxa mea de la bloc). Cat despre foc... sunt un soi de piromana si printre hobby-urile mele se numara si stingerea a cat mai multe chibrite aprinse pe limba. Mi-as dori sa devin fachir |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|