"Arta" mea vizuala
|
12 Dec 2010, 23:52
|||
|
|||
Hayley M. Andrews Wrote:Wow. Sunt superbe. Mai ales picturile tale Mersi mult > ![]() De pictat n-am mai pictat dintr-a 11-a... dar cred ca o sa imi iau niste pensule si culori noi de Craciun. Pe alea vechi le-am aruncat la ghena ca mi-au venit dracii cand am vazut ca tempera incepuse sa mi se intareasca (desi o desfacusem de mai putin de 3 luni si o inchisesem de fiecare data foarte bine), pensulelor le cadeau firele (erau destul de vechi, dar totusi, erau din par natural si erau luate de la un magazin specializat...) iar acuarelele... fusesera varza de la bun inceput Totusi, tare mi-as dori sa pot picta macar un chip cat-de-cat inteligibil, o silueta, ceva... Desi de multe ori m-am gandit sa trisez, adica sa trag la indigo un personaj aproape in intregime si sa dau cu culoare peste Mersi mult, Katerina > ![]() Eh, sunt plina de surprize Pe langa asta mai fac bratari din periute vechi de dinti, chockere si mai croitoresc diverse (as face lucruri mai complicate decat modificari de haine daca as avea o masina de cusut noua... nu vechituri). Si momentan invat chestii mai complicate de HTML ca sa ma apuc de facut site-uri. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Arta Fotografica | Kayla A. Summers | 84 | 17,095 |
09 Apr 2011, 11:59 Last Post: Kayla A. Summers |
|
Galeria de Arta | Charlotte Ambrosine | 5 | 2,368 |
03 Dec 2008, 18:56 Last Post: Charlotte Ambrosine |