Poze cu noi
|
13 Dec 2010, 00:12
|||
|
|||
Ginny Malfoy Wrote:Crysella Wrote:insa am niste reflexe bizare, aproape portocalii, unde am avut suvitele blonde. Iar parul meu este eminamente CRETIN. Nu este nici cret, nici drept, si nu ca asta ar fi o problema prea mare, dar se onduleaza aiurea... adica jumatatea din stanga e plina de carlionti si cea din dreapta zici ca e creponata cateodata, de exemplu. Si se ingrasa aiurea-n tramvai. Cateodata nu ma spal cinci zile pe cap si pare perfect curat, dar imediat ce ma spal, si inca bine, folosind masca si balsam... mi se ingrasa dupa o zi. Cu incurcatul... la fel. Dorm o saptamana cu el liber si nu se incurca, iar daca dorm o seara cu el prins in coada de dimineata am calti in cap. Cat despre uscat... cateodata mi se usuca vara intr-o ora si iarna in zece minute. Chiar nu-mi explic, in conditiile in care nu sunt diferente mari de lungime. (Nu folosesc niciodata foehn!)AMIN !!!!!!! Am murit de ras cand am vazut ca ai scris Amin Nu de alta, dar pana si parul meu e agnostic Si Ronnie... de-abia acum am vazut poza si m-am indragostit de sprancenele tale pentru ca te numeri printre putinele si norocoasele persoane carora chiar le sta bine cu sprancene subtiri Nu ma pronunt in privinta nuantei ochilor si a culorii parului, pentru ca nu stiu in ce lumina ai facut poza, dar tot esti o frumusete :-> Si Bell... cred ca pentru buzele tale ar face moarte de om oricine, chiar si Angelina Jolie, ale carei buze arata oricum numai natural nu Chiar ca numai frumuseti pe forumul asta |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu userii | Isabella River | 11 | 3,897 |
03 Sep 2018, 21:35 Last Post: Splendora Cromwell |
|
Poze cu pets | Ginny Malfoy | 161 | 28,682 |
25 Jan 2018, 18:13 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,632 |