Poze cu noi
|
13 Dec 2010, 00:25
|||
|
|||
Katerina A. Petrova Wrote:Termina Crysella .. :-W Cred ca ti-am mai zis, daca vrei sa slabesti mult elimina painea complet, inlocuieste zaharul cu zaharina, nu manca mai mult de o prajeala pe saptamana, si aceea NUMAI in ulei de masline sau de palmier, si in niciun caz cartofi prajiti, nu manca toate porcariile de cereale din comert si in niciun caz iaurturi (mai bine Sana, de la firme gen Covalact)... hmm... si nu fuma in prostie doar ca sa-ti taie pofta de mancare. (Eu n-am respectat asta, dar in fine.) Eu am mancat peste aproape zilnic, am taiat maioneza de tot si, cel mai important, NU m-am amagit cu sportul. Oricine are impresia ca slabeste miraculos daca face 3 ture de parc dimineata si seara, in conditiile in care pana atunci era leguma, obtine efectul contrar, pentru ca sportul iti face o foame de lup. Eu una am mers si mai mult pe jos (si de obicei merg suficient de mult pe jos), am urcat scari de cat mai multe ori, nu de cate ori era nevoie si am jucat batminton/volei/sarit coarda. Si cel mai important: nu purta haine cu talie de tip elastic. Ia-ti haine cu talia cat mai rigida posibil, ca sa-ti supraveghezi greutatea. Eu am facut porcaria asta si n-am realizat ca ma ingras in ultimul hal... o iarna intreaga am purtat rochii si fuste cu dres/colanti. Si nu bea sucuri/bauturi carbogazoase. Deloc. Si nici nu manca supa la plic sau mancare semi-preparata, de orice tip ar fi. Hmm... si, orice ai face, nu manca dupa 6 seara sau inainte de 7 dimineata. (De parca ar putea cineva sa manance atat de devreme, dar in fine ![]() Insa o idee mult mai buna ca sfaturile mele ar fi sa mergi la nutritionist. Eu nu am putut din anumite motive, asa ca am facut cum m-a taiat capul. Hai ca deja o iau pe aratura rau de tot fata de subiectul topicului |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu userii | Isabella River | 11 | 3,901 |
03 Sep 2018, 21:35 Last Post: Splendora Cromwell |
|
Poze cu pets | Ginny Malfoy | 161 | 28,738 |
25 Jan 2018, 18:13 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,633 |