Un copil a scris o noua carte Harry Potter
|
13 Dec 2010, 16:34
|||
|
|||
Dar mai era un caz al unei tipe care a fost dezamagita de cartea a V-a si a scris "Harry Potter si decaderea elfilor", un soi de continuare posibila la cartea a IV-a.
Am citit despre asta demult, in clasa a VII-a parca... la sectiunea aia despre Harry Potter din Planeta Albastra (nu stiu daca mai exista). Am cautat detalii pe internet si n-am gasit nimic... inca mai am toate revistele Planeta Albastra pe care le-am luat in clasele II-VIII, dar naiba stie pe unde sunt impachetate. Totusi, de mult tin sa-mi amintesc sa stau sa caut cand oi avea timp... daca gasesc si e cineva interesat revin cu detalii. Din cate imi amintesc, tipa respectiva era din UK sau USA si, la vremea cand a fost scris articolul (4 ani in urma), era in ultimul an de liceu sau de-abia absolvise liceul, iar romanul ei, disponibil o vreme pe internet, captase atentia unei edituri. Din pacate, editura i-a oferit un contract si ea s-a apucat sa scrie o serie de romane de aventura/fantasy, insa era stipulata o clauza datorita careia a trebuit sa retraga romanul de pe internet si sa ia legatura cu cat mai multi, daca nu cu toti cei care l-au downloadat, ca sa nu-l dea mai departe. Deh, drepturi de autor. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|