Poze cu noi
|
13 Dec 2010, 19:33
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:Crysella Blythe Wrote:Hmm... si, orice ai face, nu manca dupa 6 seara sau inainte de 7 dimineata.Crysella, te ingrasi daca mananci la orice ore, nu conteaza daca e seara sau dimineata si sportul chiar e o idee buna, daca vrei sa ramai in forma, si chiar daca iti provoaca foame, mananci ceva consistent, care sa tina de foame, nu fast-food sau mancare nesanatoasa. E adevarat ca te ingrasi daca mananci la orice ore CE NU TREBUIE. Dar este si mai adevarat ca la anumite ore stomacul/ficatul functioneaza diferit. Plus ca ai nevoie de o anumita cantitate de alimente, diferita de la masa la masa. De unde crezi ca vine zicala aia cu "de dimineata mananca ca un rege, la pranz ca un print si seara ca un cersetor"? Si toti medicii recomanda sa iei micul-dejun la ora 7, pranzul la 1 si cina inainte de 6. Uite, de exemplu, pentru pacientii internati la spital cina se serveste la 4 sau la 5 si nu e vorba de vesnica scuza cu ''angajatii de la cantina". Eu n-am spus ca sportul nu e o idee buna, dar cred ca nu m-am exprimat suficient de clar. E cea mai mare prostie sa te apuci te sport, mai ales de ceva extenuant, imediat ce vrei sa slabesti si suprapui sala/alergatul in prostie cu un regim destul de drastic. Obtii efectul contrar, pentru ca n-ai cum sa te tii de regim. Daca vrei sa slabesti si pana atunci n-ai facut absolut niciun sport si ai mers peste tot cu masina, e cea mai mare prostie sa incepi sa alergi 2 ore pe zi non-stop in parc si sa faci 100 de abdomene in fiecare seara. Eu una am facut miscare mai des ca de obicei, atata tot, dar cu cap, sporind progresiv timpul in care fac efort. Si ca tot veni vorba de mancare nesanatoasa, dupa parerea mea mai bine mananci o saorma cu de toate de la colt decat sa mananci o zi intreaga numai mere gigantice date cu ceara sa arate bine luate de la supermarket. Asta daca stii sigur ca puiul ala din saorma e proaspat si nu e plin de prostii. Pff... iar am facut off-topic. Asa ca mai pun niste poze: EXPERIMENTE CU PAR The Fail Section! ![]() ![]() ![]() Mi-e dor de pletele mele, asa usor de incalcit cum erau... ![]() Si totusi, pun pariu ca inainte cu o saptamana de bal iar ma loveste damblaua si ma decolorez, imi vopsesc parul roz fosforescent/verde/albastru macar si ca sa fie tacamul complet imi rad o portiune mica de deasupra urechii in ambele parti. Sau macar ma prezint cu o peruca cat mai memorabila. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu userii | Isabella River | 11 | 3,899 |
03 Sep 2018, 21:35 Last Post: Splendora Cromwell |
|
Poze cu pets | Ginny Malfoy | 161 | 28,730 |
25 Jan 2018, 18:13 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,633 |