Poti sa fii atat de surprins?
|
13 Dec 2010, 19:46
|||
|
|||
-N-are nimic cu tine... cat timp nici tu nu ai nimic cu el. Si nu, pentru mine, nu e nimeni mai previzibil decat Kasumi, de fapt.
-Ai spus ca aproape te-a decapitat.... -Da, iar acum folosesc timpul prezent. Am capatat experienta intre timp. Pot sa iti spn ce face, cand, cu cine. Cum paseste, unde si de ce... -Cand si cu cine? se holba Rose. Zau, Naoki, exagerezi. -Poate... dar prea putin. Am observat, dupa lungile lui incercari de a o face pe Rosalie sa-l laude pentru asta, ca Tama desfacuse nuca. -Bravo, piticot! Mai na una, sa vad, pe asta o desfaci? Poate ca Tama a ghicit ca avea sa-i fie mai greu cu cea de-a doua nuca, pentru ca s-a suit in copac si a lasat-o sa cada, pentru a o crapa... de capul meu. Cobori si vazu ca degetelele lui nu incap in crapatura aceea. S-a uitat la mine, nesatisfacut. "Ntz. Nu esti suficient de tare de cap. Eeeh... incercarea moarte n-are!" -Nu, nu, nu. Tama, amice, daca imi mai dai odata cu aia de cap te fac gratar. AU! Biiine.... tu ai vrut-o! Dar nu a fost chip sa il prind. Imi aluneca printre degete ca un tipar, folosindu-se de modurile in care incercam sa il prind... ca sa scape. -Pentru prima data de la 7 ani, ma dau batut, prietene, am ras. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|