Love.. love .. love
|
14 Dec 2010, 20:39
|||
|
|||
Iubirea ? Ce este ea? Un sentiment ..? Desigur. Probabil ca odata in viata simtiti toti iubirea, si sincer s-o spun, acum o simt si eu.
O iubire care e in ceata.. pentru ca tocmai o descopar.Si pto sa jur ca de cate ori o vad simt un fior scurt pe sirea spinarii, apoi totul devine bine. Incep sa ma molesesc, sa ma topesc, si inima sa-mi bata cu putere. Ii zambesc mereu, chiar daca ea obisnuieste sa fie distanta. De ce? Nu stiu, dar nici nu-mi pasa atata timp cat este alaturi de mine, o iubesc, si am convingerea ca ma iubeste. Mijlocul noptii. Hambarul Bufnitelor.Doar eu, privind luna, si amintindu-mi de prima seara in care ne-am intalnit. Seara in care totul a devenit lucid, si in acelasi timp in ceata. Seara in care inima mea a prins viata, seara in care am iubit-o pentru prima oara. Luna era la fel de binevoitoare ca in urma cu o luna, in aceeasi seara. Implineam o luna de cand suntem impreuna, si am simteam mai bine decat oricand. Si totusi, aveam unele indoieli fata de Bella, insa in seara asta vroiam sa imi raspunda la orice intrebare, si la toate nelamuririle mele : De ce se opreste uneori, simtind ca explodeaza? De ce uneori ma respinge? De ce nu iese atat de des in timpul zilei ? De ce nu ma prezinta familiei ? De ce nu vrea sa ia cina romantica cu mie? Si doar un simplu raspuns : “ Vei afla mai tarziu, Alec, ai rabdare” “Bells?”,am soptit usor, trezindu-ma din visare. “Da, Alec”, spuse ea, blanda, apropiinduse rapid de mine. Ohh, ce ma facea sa o iubesc atat de mult ? O adoram. “Iubirea mea. Te-am asteptat”,am soptit, apoi am imbratisat-o incet. Imi zambii usor, apoi ma saruta lung, lasandu-ma intr-o visare permanenta. “ Mi-a fost foame”,chicotii. “ Bine ca eu cand pregatesc cina nu vrei sa mananci”,am spus, nervos. OOC: Bella, continua. <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Love.. love .. love - by Alec J. Meester - 14 Dec 2010, 20:39
Re: Love.. love .. love - by Bella Emily Rose - 14 Dec 2010, 20:50
Re: Love.. love .. love - by Alec J. Meester - 14 Dec 2010, 21:14
Re: Love.. love .. love - by Bella Emily Rose - 30 Dec 2010, 00:38
|