Inscriere Ordinul Phoenix
|
08 Sep 2008, 22:54
|||
|
|||
Daca vrei sa faceti parte din adeptii lui Dumbledore dati un replay aici.
Lista cu membrii: Ada McNair Ginny di Hahalina Lyra Dust Ana Emma Granger Cheyenne Laurette Mary Mystery Bella Swan Anna McNair Deea Potter Dark Reaver Hermione McGonaggal Blair Waldorf Anny Black Arianna McGonaggal Rain Drop Zack Barow Arianna Lovegood John Weasley Ron Moody "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Sep 2008, 23:11
|||
|
|||
[Imnul Romaniei pe fundal]
Cu mana pe ficat, marturisesc ca eu, Ginevra Cristiana di Hahalina, imi voi iubi poporul, ordinul, ficatii, mujerele, frigiderele etc. Voi fi fidela Ordinului Phoenix, voi fi fidela lui Dumbledore, voi fi fidela veceului si asa mai departe. Marturisesc ca am peste 1,70 si ca stiu sa folosesc placa de intins, deci sunt o membra a Ordinului de neinlocuit! Sper ca cererea mea de admitere aici va fi acceptata! Ce'avem de mancare? |
|||
09 Sep 2008, 12:23
|||
|
|||
Da.. vreau sa fac parte din Ordinul Phoenix.. Logic.
DAr ce trebuie sa zic? |
|||
10 Sep 2008, 13:41
|||
|
|||
I want too
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
10 Sep 2008, 19:40
|||
|
|||
Ca membra fidela a binelui si a lui Dumbledore doresc a fi membra a Ordinului Pheonix.
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
10 Sep 2008, 20:22
|||
|
|||
Haha...ma bag ji eu (app Ginny foarte convingator discurs mai atins la suflet...imi dau lacrimile )
|
|||
11 Sep 2008, 19:04
|||
|
|||
Si eu vreau sa fac parte din Ordinul Phoenix pentru a continua lupta impotriva Magiei Negre!
[ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
12 Sep 2008, 09:53
|||
|
|||
Da da da,si eu vreu,pot pot pot?....va roooooog.
Haideti mai,nu sunt asa rea,va rog ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
13 Sep 2008, 13:50
|||
|
|||
[si eu in fundal cu imnul pacii]
Eu ,Andreea Potter ,cu o steluta roz din iaurt in mana,marutrisesc ca imi voi respecta colegii si ca voi fi fidela dreptatii ,lui Dumbledore si nu voi dezvalui nimanui locatia! Imi voi respecta poporul ,stelutele,frigiderele roz,colegii si locul !Voi fi mereu alaturi de dreptate! Ce mai discurs !Ma rog...vreau si eu sa intru,in mai putin cuvinte ![]() |
|||
13 Sep 2008, 15:22
|||
|
|||
vreau si eu
^__^ pot? ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |