Melodia care te innebuneste
|
11 Dec 2010, 16:22
|||
|
|||
Nu am gasit un topic de genul acesta la "Cafenea", asa ca m-am gandit sa fac unul.
Aici postati artistul care o interpreteaza si numele melodiei (eventual un link catre ea pentru youtube... nu cred ca asta ar fi o incalcare propriu-zisa a regulamentului forumului, ca am vazut ca sunt si exceptii) care va scoate din minti. Care va face sa va urcati pe pereti. Sau care v-a placut la inceput dar, din cauza ca ati inceput sa o auziti peste tot, a inceput sa va frece la creier. Si totusi, chiar daca va enerveaza atat de tare, ati auzit-o de atat de multe ori incat nu v-o puteti scoate din creier. (Bineinteles, in afara de manele. Genul acela de muzica este 100% detestabil.) Incep eu... melodia care m-a innebunit cel mai mult in ultima vreme a fost: TINIE TEMPAH - MIAMI 2 IBIZA Cocalarism pur. |
|||
11 Dec 2010, 16:23
|||
|
|||
Din cate imi amintesc eu mai era un topic asemanator, se numea "Melodia care te seaca"
http://www.darkmark.org/cafenea-f3/melod...e+te+seaca cauta mai atenta si ai sa gasesti ![]() |
|||
11 Dec 2010, 16:25
|||
|
|||
Exact, mai este un thread pe aceeasi tema.
Melodia care te seaca You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
11 Dec 2010, 16:25
|||
|
|||
Pff... o sa ma uit mai atent chiar acum si daca vad ca mai era cer sa fie sters
Mersi ca mi-ai zis... dar eu m-am uitat la toate paginile si nu am vazut... cred ca mi-a scapat. LATER EDIT: am vazut ca e topicul ala "Melodia care te seaca :|". Banuiesc ca nu l-am vazut pentru ca era la sfarsitul celei de-a treia pagini. Mersi mult ca mi-ati zis |
|||
11 Dec 2010, 16:26
|||
|
|||
Alta data poti sa incerci sa dai Cautare si sa scrii ceva de genul (aici): Melodia
si iti apar toate topicurile care contin titlul asta... ![]() dar stai linistita, toti gresim. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|