Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Sufleuri)
|
23 Aug 2009, 03:19
Post: #1 |
|||
|
|||
Sufleu de cartofi cu carne de spiridus si branza Ingrediente: 500 g cartofi, 500 g carne tocata de spiridus nedormit de o luna, 2 cepe, un zucchini (dovlecel), 4 rosii, 6 linguri ulei, 3 linguri bulion, 125 ml supa de legume (sau din concentrat), 125 ml lapte, 200 g brinza, 30 g unt, 1-2 catei usturoi, concentrat pentru supa de legume Preparare :Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare 20 minute la foc potrivit. Se toaca ceapa. Se taie dovlecelul si rosiile cuburi. Se incinge uleiul si se prajeste carnea tocata de spiridus nedormit o luna la foc rapid, amestecind, 2-3 minute. Se adauga ceapa si dovlecelul si se calesc la foc mijlociu inca 5 minute. Se adauga bulion, sare, piper si supa. Se fierbe la foc potrivit 10 minute. Se scurg cartofii, se decojesc si se paseaza, inca fierbinti fiind. Se amesteca cu laptele (care a fost dat o data in clocot) si cu untul, se condimenteaza dupa gust. Se zdrobeste 2 treimi din brinza cu furculita. Se toaca marunt usturoiul si se adauga la cartofi. Se inglobeaza brinza farimitata. Se incorporeaza la compozitia de carnea rosiile. Se condimenteaza. Se unge o forma termorezistenta cu unt si se aseaza straturi succesive de piureu de cartofi si de carne de spiridus. Se termina cu carne. Se presara restul de brinza taiata cuburi. Se da la cuptorul incins la 175 grade Celsius, pe raftul cel mai de jos, 20-25 de minute. Se serveste cu ce altceva decat un pahar de vin de Sange de Incuiat. ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
09 Aug 2011, 16:41
Post: #2 |
|||
|
|||
Ieii
![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|