![]() |
just by my left brain - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Aleea Diagon (https://www.darkmark.ro/f-aleea-diagon) +--- Thread: just by my left brain (/t-just-by-my-left-brain) |
RE: just by my left brain - Ivy Thibault - 04 Jan 2013
RE: just by my left brain - Berny McNair - 06 Jan 2013 De multe ori se gasea injurandu-i si facandu-si in toate felurile parintii. De multe ori simtea ca avea atatea lucruri sa le reproseze. In schimb, cand era intrebat in mod direct, isi dadea seama ca defapt nu avea nimic de zis despre ei. Poate tocmai asta era motivul de repros. Poate chiar faptul ca nu s-au intiparit cu nimic in mintea barbatului era motivul pentru care el ii vorbea mereu de rau. In schimb, ei mereu l-au iubit si i-au oferit toata iubirea pe care au avut-o. "Parintii mei...sunt ok." au fost singurele cuvinte pe care Berny le scoase. Avea ce sa-i povesteasca: de mama lui isterica si de tatal sau plictisitor. De ei care impreuna isi petreceau zilele uitandu-se impreuna la programe de televiziune incuiate sau citind Profetul Zilei. Asta nu ii facea decat niste oameni foarte sedentari, iar lui asta nu-i placea. Niciodata nu stia ce vrea de la viata, insa stia ca iubeste aventura, sau cel putin sa-si inchipuie ca traieste o aventura. "Coboara pe aici..." continua Berny, impingand-o incet pe Nina pe scarile ce aparura in fata lor coborand inspre o sala extrem de mare care facea ca frigul de afara sa para miezul verii. Se vedeau metrourile cum vin si pleaca, lasand in urma lor clipocirile puternice ale farurilor. "Probabil ai mai fost cu metroul asa ca nu am sa-ti fac un roman despre mersul lor..." incepu Berny sa rada, intinzand femei ce se afla la casierie, doua bancnote de o lira. "Trebuie sa-l luam pe cel verde..." adauga vrajitorul aratand cu degetul spre directia unui metrou ce se apropia cu o viteza incredibila inspre cei doi. Berny o prinse de mana pe fata si o trase cu putere inspre usile ce se deschideau "Hai...intra!" RE: just by my left brain - Ivy Thibault - 10 Jan 2013
RE: just by my left brain - Berny McNair - 10 Jan 2013 Berny observa privirea putin incordata a fetei si banui imediat ce e in mintea ei, zambind oarecum satisfacut. "Nu vreau sa te duc undeva sa te violez..." ranji el "...Daca asta crezi. Daca as fi vrut asta as fi fost putin mai direct..." baiatul zambi din nou intorcandu-si privirea in alta parte. Chiar il amuzau fetele atunci cand aveau acea expresie draguta pe chip de nesiguranta. Isi muta privirea pe peretele intunecat ce se afla dincolo de geamul metroului si astepta nerabdator. Cum taraitul specific ajungerii in statie se auzi, Berny o lua la fuga inspre usa, tinand-o puternic pe fata de langa el de mana. "Scuze ca te-am tras dar nu vrei sa vezi cum se inghionteste lumea daca nu iesi direct..." Acesta continua sa o tina de mana, lumea incepand sa-i priveasca ca si cum ar fi fost doi logodnici care tocmai au fost la cumparaturi in piata. Observa lucrul acesta, dar nu-l deranja. Chiar nu i-ar fi displacut sa aiba o logodnica ca si Nina dar el nu era facut pentru casatorie asa ca nu avea rost sa se mai gandeasca la asta. Ajuns in statia de autobuz, Berny urca rapid, o astepta si pe fata si se aseza pe doua scaune impreuna cu ea. Isi puse mana pe genunchiul ei si incepu sa il bata incet cu degetele. "Nu mai e mult..cu siguranta iti va placea!" rosti el cu o oarecare seriozitate care nu-si avea locul. RE: just by my left brain - Ivy Thibault - 10 Jan 2013
RE: just by my left brain - Berny McNair - 12 Jan 2013 Vrajitorul privea cum lasau cu fiecare minut cate o strada in urma. Ii facea placere sa priveasca orasul in care a crescut si zambi cand trecu prin fata mall'ului. Acolo si-a dus el prima prietena incuiata la intalnire cand avea doar saisprezece ani. Bineinteles ca relatia nu a durat mai mult de doua zile, dar amintirea ii dadea fiori. Continua sa se uite pe geam, cand isi dadu seama ca trebuie sa coboare. 'Pacat...' gandi el, incercand sa se miste prin autobuzul ticsit de oameni cu sacose in mana sau care vorbesc la telefon dand din coate la fiecare loc liber. Odata coborat, Berny o lua rapid spre statia de tren ce se ridica impunatoare in fata lor. Ii zambi fetei. Avea grija sa faca acest gest de fiecare data, pentru a nu se simti lasata deoparte sau uitata. Chiar daca era un 'fustangiu' asta nu insemna ca nu este un gentleman. "Asta este ultima masina pe care trebuie sa o luam. Dupa ce iesim din tren, mai avem de mers zece minute pe jos si ajungem..." zise Berny luand-o in brate pe fata si strangand-o atat de tare incat simti cum pentru cateva secunde respiratia ei devenise mai intensa. Se departa de ea, pentru a ajunge la ghiseu si a-i cere femei de dupa doua bilete inspre Sevenoaks, inmanandu-i o bacnota de zece lire. Femeia scoase de dintr-un sertarel din dreapta ei doua bucati albastre de hartie si i le inmana vrajitorului, afisand acel zambet tipic al persoanelor ce lucreaza cu publicul. "Sa aveti o calatorie placuta!" zise femeia uitandu-se spre Nina cu o privire oarecum invidioasa. "Multumim, sa aveti o zi buna!" zise Berny, intorcandu-se spre fata de langa el si razand in pumni. "Tipa asta incearca sa ma scoata in oras de vreo doi ani insa nu reuseste. Ma intreb ce a fost in sufletul ei cand m-a vazut cu o fata mergand spre casa?" RE: just by my left brain - Ivy Thibault - 12 Jan 2013
RE: just by my left brain - Berny McNair - 13 Jan 2013 Berny incepu sa rada cu pofta la replica fetei, batand-o usor pe spate. "Nu cred ca se va ajunge pana acolo, dar ceva de genul..." Vrajitorul se opri in momentul in care vazu cum trenul se apropie de statie. Nu dorea sa ajunga acasa. Mereu a folosit cele mai incete metode de a ajunge acolo. Nici nu-i trecuse prin cap sa foloseasca Disparitia sau maturile deoarece avea impresia ca nu are timp sa se razgandeasca. In schimb, daca folosea acest mod de a ajunge, putea oricand sa se intoarca inapoi la Minister sau la apartamentul lui de pe Barking Road. Privind-o pe fata de langa el, nu dorea sa o dezamageasca si o trase de mana, ajutand-o sa urce in trenul care tocmai opri in fata lor. "Avem de stat ceva pe aici. Casa mea este intr-un mic orasel de la marginea Londrei. Va dura mai mult de jumatate de ora probabil..." zise vrajitorul asezandu-se ca un copil pe scaunul de la geam. "Sper ca nu ai vreo preferinta cu privire la locurile din tren insa eu nu pot niciodata renunta la cel de la geam" continua el razand. "Mai spune-mi ceva despre tine, avem ceva de asteptat..." RE: just by my left brain - Ivy Thibault - 13 Jan 2013
RE: just by my left brain - Berny McNair - 23 Jan 2013 Berny zambi in sinea lui desi incerca sa si-l ascunda. Ii placea acea latura dura a fetei care trecuse prin o serie de intamplari neplacute. Asta o facea mai speciala, mai puternica, mai atractiva. "Eu am avut o viata foarte usoara dupa cum cred ca ti-am mai zis. Parintii mei m-au lasat sa fac ce vreau si asta am facut. Nu mi-a murit nimeni, toti bunicii mei sunt inca in viata...cam atat despre mine..." incepu Berny sa rada ducandu-si timid o mana la ceafa si scarpinandu-si-o incet. Simtea cum acea jumatate de ora trece mai greu decat toate jumatatile de ora de pana atunci din viata lui. Stia ca din momentul in care va avea saintre pe usa, mama lui va sari intr-o criza de extaz la el in brate si-i va pune o mie de intrebari despre el si despre sora lui si bineinteles ca nu ar putea sa o rateze pe fata ce se afla cu el. Dupa cateva minute, Berny tresari atunci cand trenul se opri, anuntand statia Corringham. Fara sa isi dea seama, Berny incepu sa se joace nervos cu carliontii din par. "HEh...cred ca am ajuns..." spuse Berny cu jumatate de gura, luand-o inainte spre usa de la iesire. O privi pe fata pentru a-si da seama de expresia fetei ei , insa nu putu citi nimic. Ii placea la nebunie lucrul asta. Avea mereu un mister aparte care-l facea curios si care-l facea sa-si doreasca sa o cunoasca mai mult. "Mai avem vreo zece minute de mers pe jos dar uite...Aceea este casa! Cea care se afla pe deal. " Berny arata cu mana spre un conac care arata destul de vechi dar care avea acea eleganta specifica a secolului saisprezece. "Nu e cine stie ce, dar sper sa iti placa..." continua Berny afisand iar acel zambet ravasitor. |